181

Re: Ką valgote šį vakarą?

Vytautas wrote:
Fjord wrote:
Vytautas wrote:

tačiau gali būti, kad šiandien valgykloj valgiau tuos taukų spirgus žirnių sriuboje, bet jie buvo traškūs(jeigu tai imanoma), buvo gana skanu...

Kokis tu mažiukas atrodai iš drono smile. Ką ten, beržą patiesei?

labas Laimute, nea, ten jovaras, milziniskas senas jovaras buvo, jau buvo perpuvęs, tai teko guldyti jį.

Kaip gražiai tu tuopą vadini. Retai kas taip bevadina. Pavasariniai pumpurai jo, atrodo, kažkuo naudingi.

182

Fjord wrote:
Vytautas wrote:
Fjord wrote:

Kokis tu mažiukas atrodai iš drono smile. Ką ten, beržą patiesei?

labas Laimute, nea, ten jovaras, milziniskas senas jovaras buvo, jau buvo perpuvęs, tai teko guldyti jį.

Kaip gražiai tu tuopą vadini. Retai kas taip bevadina. Pavasariniai pumpurai jo, atrodo, kažkuo naudingi.

reiks paragauti tų pumpurų, bet itariu bus labai kartūs, kitavertus kartumynai gerai virškinimui... gal būčiau ir tuopa pavadinęs, jovaras man kažkaip lengviau atsimint:)).

183

Vytautas wrote:
Fjord wrote:
Vytautas wrote:

reiks paragauti tų pumpurų, bet itariu bus labai kartūs, kitavertus kartumynai gerai virškinimui... gal būčiau ir tuopa pavadinęs, jovaras man kažkaip lengviau atsimint:)).

Mano močiutė džiovindavo pumpurus ir gerdavo, (o gal tik skalavimui ) arbatą nuo gerklės uždegimo.

184

Ką gi, teks kept vištieną...

185

Pagrindinis patiekalas dvi skarbonkes alaus

186

Andre wrote:

Aš irgi turiu) iskepu vištienos ir dar kiaušinių tenai ir gaunasi mesyte su kiausiniene

187

Konstantinas wrote:
Andre wrote:

Aš irgi turiu) iskepu vištienos ir dar kiaušinių tenai ir gaunasi mesyte su kiausiniene

p aš bulvę šiaudeliais pabaigoje dedu. ir svogūnų laiškų - paprasta, greita, skanu ir sotu smile

188

Pas mane tik raudonas ešerys. Šalto rūkymo. Per tą rožių karpymą sode ir kitus darbus nieko šilto nepagaminau. Užtat rytoj atsigriebsiu. smile

189

Fjord wrote:

Pas mane tik raudonas ešerys. Šalto rūkymo. Per tą rožių karpymą sode ir kitus darbus nieko šilto nepagaminau. Užtat rytoj atsigriebsiu. smile

Kaip prabangiai...)

190

Konstantinas wrote:
Fjord wrote:

Kaip prabangiai...)

Visai ne. Vieneto kaina 1,68 . Iš Norvegijos importuoti.

191

Shameless wrote:

Blynn Pritrukoo Uzkandos smile Reiks daba Tarakonus Gaudyt kurie pas Mane Lakstoo Akvariumee big_smile big_smile

Kam ta užkanda jei šokoladinį likerį geri. Čia jau ir gėrimas ir maistas viename big_smile

192

Fjord wrote:
Shameless wrote:

Blynn Pritrukoo Uzkandos smile Reiks daba Tarakonus Gaudyt kurie pas Mane Lakstoo Akvariumee big_smile big_smile

Kam ta užkanda jei šokoladinį likerį geri. Čia jau ir gėrimas ir maistas viename big_smile

Nu Va Sikart MLDC Poniala Moj Jumor big_smile Oo apie Tarakonus TAI Snekejau apie Tuos Didziuosius nee LT Gamybos tongue tongue Nuu Kitii JUOS AUGINA Kinietiskii nuu DIDELII Ziauriai Pazystuu Zmogelii kuris 3 Tokius Turejoo ir ant Rankuu Laikydavoo MLDC tongue tongue

193

cepelinai. iš šaldiklio. įdaras - pievagrybiiai, truputį šoninės. visai nieko smile

194

bulbes keptas ant petelnes su rugeliu :::036

195

Valgyti lyg ir norisi, bet nelabai galiu.
Užteks vandens iš lašelinės ir natūralaus jogurto.
Visiems kitiems, skanaus smile

196

Shameless wrote:

Kaip Skanuu Lasinukaii su Cebuliuu tongue tongue

:::748

197

Tomas wrote:

bulbes keptas ant petelnes su rugeliu :::036

O čia dar skaniau smile

198

Shameless wrote:
Fjord wrote:
Shameless wrote:

Kaip Skanuu Lasinukaii su Cebuliuu tongue tongue

:::748

Tuu Manii Nekopink oo DARYK ka Norss Jofanaa smile)))) AS Ponial Tipa AS Parasau tau Priminimas Atein TEL big_smile big_smile  OK PAPArukom jei Supratot tongue tongue big_smile

Ką aš darysiu, aš džiaugiuosi, kad operacija gerai praėjo...o jis durnių stumia. big_smile

199

Vistiek nežinai kada paskutinė ateis .... Dabar ėsiu ką norėsiu big_smile. A tai gyveni sveikai visą gyvenimą ir vistiek ligotas miršti big_smile
Tik rūkyti tai nepradėsiu , smirda big_smile

200

Shameless wrote:
Fjord wrote:

Vistiek nežinai kada paskutinė ateis .... Dabar ėsiu ką norėsiu big_smile. A tai gyveni sveikai visą gyvenimą ir vistiek ligotas miršti big_smile
Tik rūkyti tai nepradėsiu , smirda big_smile

Tai PAPA Rukom taa Progaa tongue tongue tongue big_smile Bucka Tyliai Kol Nieks Nematoo big_smile big_smile

Papą ne rūkyti reikia big_smile. Pasiutęs bernas tu .
Eik gooolt, aš pasaugosiu, kad tave blusos nekąstų. big_smile