1,421

Re: Ką geriate šį vakarą?

Andre wrote:

kada žmogus laimingas? nesinori nei valgyt, nei gert, nei miegot....
skukota.....

Nuobodžiauji? smile

1,422

Aš stebiu Let's Dance. Viena iš dalyvaujančių programoje trenerių yra lietuvaitė Patricija. Gerai treniruoja, nes jos mokinys kolkas antroje vietoje pagal taškus.

1,423

Andre wrote:

kada žmogus laimingas? nesinori nei valgyt, nei gert, nei miegot....
skukota.....

tada kai jį kas nors myli...

1,424

Lašinių ir aš valgiau. Ką tik iš Lietuvos parvežti. Dabar ledus trijų rūšių. Apelsinų, mėlynių ir šokoladinių.
Vaišinuuuu.

1,425

Shameless wrote:

Kaip Sakant sava Ledais ne CIA Pataikei eil SYKIII big_smile big_smile

Nu i gerai, o man dzinnnn. Privalgius, prigėrus einu liūlia big_smile

1,426

Fjord wrote:
Shameless wrote:

Kaip Sakant sava Ledais ne CIA Pataikei eil SYKIII big_smile big_smile

Nu i gerai, o man dzinnnn. Privalgius, prigėrus einu liūlia big_smile

Man irg TAS DZIIINN Pas Mne Rodo Beveik 3h Nakties ir DAR Gyvss tongue tongue big_smile LABOS bet dar Pabusiuu big_smile big_smile

1,427

Po Latviją jis mat šlaistosi smile
Tai skanaus. :::517 ir į sveikatą

1,428

Nesvarbu kas po kur tasosi geriau isgeriam. Čia Konstantino tostas

1,429

Konstantinas wrote:

Nesvarbu kas po kur tasosi geriau isgeriam. Čia Konstantino tostas

Aš čia niekuo dėta... big_smile big_smile ... aš stropiai dirbau sode... dabar kelį sooopa.
Tostas geras, į sveikatą. Aš tik arbatos turiu, bet juk svarbu kartu išgerti, nesvarbu ką smile

1,430

Shameless wrote:

Man iki JOS TIK 30km tongue tongue big_smile  AS tas Zemaitukas jei DAR iki Siol Nezinojai nes Nerupii Karoceee tongue tongue smile

Tai, jaučiu, ir tu kojines "zekėm" vadini. Latvinis žemaitis big_smile

1,431

Shameless wrote:

Nieko As Niekuom Nevadinuu TIK Nekenciuu supistuu Lenkuu ir Kinieciuu tongue tongue tongue Cia Lietuviuu SIAUBAS big_smile big_smile  Nu OK AS Ciaa prie Politikos jau EINUU JOSS irg NEKENCIUUU tongue tongue  Karocee PAPArukom tongue smile

Aš apie kalbą čia. Juk žemaičiai sako ne kojinės, bet zekės. Kaip ir latviai. Šiaip tai tas žodis iš vokiško die Socken (tariasi zoken)

1,432

Kaip visada Krombacher Pilsener bet pastebėjau pardeje kad pigaus alkoholio lentynos labai stipriai nusluotos tai vyrukai apsiperka

1,433

vandeni

1,434

Shameless wrote:

Lab Vakariukaa tongue tongue smile

Labą, labą, labai labą big_smile

1,435 (edited by Без Опас 2023-03-31 21:43)

Geriame ispanišką raudoną vyną Señor Lopez. Sulfitai nesvarbu. Reikia išragauti ir išsirinkti tuos vynus, kuriuose sulfitų yra tiek daug, kad neskaudėtų galvos. Daug geriau už alų, nuo kurio ima miegas, ir gali kilti įvairių apynių fitoestrogenų kiekio sukeliamų sveikatos problemų. Kaip pasakytų raudonasis rusas-žydas Romanas Abramovičius: 'Vyną galima gerti ir per pietus, o tada uždirbti dar keletą milijonų ar milijardų'. O alaus gėrimo pusryčiams ir pietums geriausias pavyzdys - benamiai alkoholikai.

1,436

kefyra su chaz cipsais big_smile

1,437 (edited by Без Опас 2023-03-31 21:51)

Shameless wrote:
Без Опас wrote:

Geriame ispanišką raudoną vyną Señor Lopez. Sulfitai nesvarbu. Reikia išragauti ir išsirinkti tuos vynus, kuriuose sulfitų yra tiek daug, kad neskaudėtų galvos. Daug geriau už alų, nuo kurio ima miegas, ir gali kilti įvairių apynių fitoestrogenų kiekio sukeliamų sveikatos problemų. Kaip pasakytų raudonasis rusas-žydas Romanas Abramovičius: 'Vyną galima gerti ir per pietus, o tada uždirbti dar keletą milijonų ar milijardų'. O alaus gėrimo pusryčiams ir pietums geriausias pavyzdys - benamiai alkoholikai.

Vel Puliuojii Eil Syk big_smile big_smile tongue

Kaip tu gali suprasti, pamišęs narkomane. xD

1,438

Jei tu su Frenku čia nerašytum, forumas taptų truputį normalesnis. Jame atsirastų truputis sveiko proto. xD

1,439

shameless broli kaip gyvas??? junk transliacija big_smile

1,440

Без Опас wrote:

Jei tu su Frenku čia nerašytum, forumas taptų truputį normalesnis. Jame atsirastų truputis sveiko proto. xD

Visu pirma O tuu Pats SVEIKAS ???  tongue big_smile big_smile big_smile