1,601

Re: Ką geriate šį vakarą?

O aš snd issigandau: pabudau ir pradėjau girdėti garsus savo galvoje kaip muzika groja nors viskas išjungta. O jeigu girdisi garsai tai jau baltoji karštinė. Tai issigandau nejaugi jau prasideda? Laimutė ką daryti jeigu belocka ateina?

1,602

Konstantinas wrote:

O aš snd issigandau: pabudau ir pradėjau girdėti garsus savo galvoje kaip muzika groja nors viskas išjungta. O jeigu girdisi garsai tai jau baltoji karštinė. Tai issigandau nejaugi jau prasideda? Laimutė ką daryti jeigu belocka ateina?

Nejuokink, jokia tau ne bieločka, dar nebuvai gerai pabudęs iš sapnų gal, o gal ir grojo kažkur muzika ir paskui nutilo. big_smile

1,603

Prisižais vieną gražią dieną.

1,604

Ievute tai kaip visada)

1,605

Konstantinas wrote:

Ievute tai kaip visada)

Taigi pergyvenam dėl tavęs.
Bet tikimės, kad ir pats saiką turi ir žinai kiek pakelia tavo organizmas.

1,606

Fjord wrote:
Konstantinas wrote:

Ievute tai kaip visada)

Taigi pergyvenam dėl tavęs.
Bet tikimės, kad ir pats saiką turi ir žinai kiek pakelia tavo organizmas.

Nu kadangi Tu mano mama aš stengiuosi būti geras vaikas ir stipriai girtas namo nepareinu

1,607 (edited by Andre 2023-04-10 17:35)

geras vaikas prisigeria namuose saugiai lovoje smile

bet čia ne apie Konstantiną smile

1,608

Matau Nebelikoo Gyvuu Parazituu po LT Sventes tongue big_smile big_smile Bezdzionem VIRTOM Visi big_smile big_smile tongue  Shameless

1,609

Shameless wrote:

Matau Nebelikoo Gyvuu Parazituu po LT Sventes tongue big_smile big_smile Bezdzionem VIRTOM Visi big_smile big_smile tongue  Shameless

Man net keista kad Lt šventė praėjo taip ramiai. Aš tikejausi kad lietuviai pateks į kriminalus. Nejaugi žmonės išmoko švęsti? O gal pinigai baigėsi kad gerti?

1,610

Svarbu kad alkoholio nepritrūktų

1,611

Aš geriu!

1,612

Kiaušų temperatūra turi būti tokia, kad jokiai moteriai nepavyktų vyro paimti seksiukui. Nebent norite ją apvaisinti. Tam idealiai tinka vienkartinės nosinaitės. Mano mergina jau nori mane nužudyti, nes jai nebeduodu. O būdavo taip gerai. Ji baigia išprotėti, aš jai siūlau nosinaites, ji sako eik nafik, man reikia sekso, o aš sakau sorry, bet atradau kaip nesimylėti, net per vaisingiausias dienas.
Šį vakarą - alus.
https://gelon.club/upload/iblock/f6b/f6b2e7f83e03649284d48dce946957be.png
https://novus.online/uploads/5/28294-4101120015106.jpg
https://www.szomjasfutar.hu/img/92969/8593868005246/8593868005246.jpg

1,613

Gėriu prie žvakių klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų

1,614

Paderborner pigiausias vokiskas alus

1,615 (edited by Konstantinas 2023-04-15 20:58)

O aš Krombacher geriu nes kažkada jų gamykloje buvau ir mane ten vaišino. Ir dar nepirkite alkoholio, kuro ir cigarečių Lietuvoje pirkite tik uzsienyje

1,616

Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti

1,617 (edited by Valdas 2023-04-15 21:20)

Konstantinas wrote:

Paderborner pigiausias vokiskas alus

Kaip pigiausio - visai geras skonis. Geriu jį dažnai.

1,618

Konstantinas wrote:

O aš Krombacher geriu nes kažkada jų gamykloje buvau ir mane ten vaišino. Ir dar nepirkite alkoholio, kuro ir cigarečių Lietuvoje pirkite tik uzsienyje

O kodėl? Kiek ten kainuoja? Paderborner vynotekoje po 0,85 eur.

1,619

Valdas wrote:
Konstantinas wrote:

O kodėl? Kiek ten kainuoja? Paderborner vynotekoje po 0,85 eur.

Vokietijoje 0.29 eur

1,620

Konstantinas wrote:

Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti

Jei Volfas Engelman rengtų ekskursijas su nemokamom pjankėm, visada dalyvaučiau. Jų alus skanus.