Re: Ką geriate šį vakarą?
O jeigu isgersi daug paskui nuotykiai prasideda
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
O aš apie ka?
Tik negerkit mažai, nes gyvenimas veltui
Per daug irgi negerai. Su saiku aš
Fjord wrote:Konstantinas wrote:Nu tai baltos ikalk o ten bus matyti
Sakai, gera pradžia pusė darbo
Atsidariau lietuviškos ruginės. Vaišinu . Dar ledo įmesti reikia ir ok. Į sveikatą kas geriaO mane uzsienetiski gerimai traukia) ir gražus buteliai vis einu į parde ir galvoju ką čia paragauti
Labai paprasta ragauk ko dar neragavęs
Verso wrote:Tik negerkit mažai, nes gyvenimas veltui
Per daug irgi negerai. Su saiku aš
Su sajku- gyvent veltuj, kam tada iš vis vartot?
Vartot rėikia daug, kad varyt kaip rėikalas poto, pačios linksmybės prasideda po daug
Energy drink+wodka
Energy drink+wodka
Nesveika tas energy. Geriau gryna vodkytė.
Bet kaip skaniai geriasi...)
Energy drink+wodka
Ir širdžiai 40+ metu bus amba, ir infarktas miokatda
Konstantinas wrote:Energy drink+wodka
Mano širdį jau sudaužė mergos
Verso wrote:Konstantinas wrote:Energy drink+wodka
Mano širdį jau sudaužė mergos
Neber jau mergu, teks pratintis kad pasaulis nebebus toks koks buvo. Ir teks rinktis, ar kartu su pasauliu ir tom mergom skest šude, ar sau gyvent ir džiaugtis
Konstantinas wrote:Energy drink+wodka
Nesveika tas energy. Geriau gryna vodkytė.
O, sava motera
https://www.youtube.com/watch?v=ThU_Qur_nFs
DABAR TAIP Tebunieee
Vakar graikiško naminio vyno ragavom.
Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę gyvą !!!
https://www.youtube.com/watch?v=ThU_Qur_nFs
DABAR TAIP Tebunieee
O...ir koncertas prasidėjo
Vakar graikiško naminio vyno ragavom.
Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę gyvą !!!
Tai reikejo papjauti ir pakepti mesytes
Fjord wrote:Vakar graikiško naminio vyno ragavom.
Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę gyvą !!!Tai reikejo papjauti ir pakepti mesytes
Nemokam męs ir neturime kur. Palikom pas kaimynus, nes rytoj trumpam į Hanoverį skrendam. Kai grįšim teiks kažką daryti. Atgal neima, nes parašyta buvo, kad gyva, o aš nesupratau.
Konstantinas wrote:Fjord wrote:Vakar graikiško naminio vyno ragavom.
Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę gyvą !!!Tai reikejo papjauti ir pakepti mesytes
Nemokam męs ir neturime kur. Palikom pas kaimynus, nes rytoj trumpam į Hanoverį skrendam. Kai grįšim teiks kažką daryti. Atgal neima, nes parašyta buvo, kad gyva, o aš nesupratau.
O tu kaip suprantu kai rašai mes, mums- tai turi vyra, bet esi čia. Jis nebendrauja su tavim? Ar jam neįdomu? Nes pas tikrus vyrus- moteros tokiuose vietuose nebuna. Na, gal ne taip supratau
Fjord wrote:Konstantinas wrote:Tai reikejo papjauti ir pakepti mesytes
O tu kaip suprantu kai rašai mes, mums- tai turi vyra, bet esi čia. Jis nebendrauja su tavim? Ar jam neįdomu? Nes pas tikrus vyrus- moteros tokiuose vietuose nebuna. Na, gal ne taip supratau
Mūsų metuose į tai žiūrima truputį laisviau. Aš čia bendrauju, nes man trūksta lietuviško bendravimo namuose. Vyras lietuviškai nemoka ir jau nebeišmoks. Jis žino ir nieko prieš virtualų bendravimą neturi.
Verso wrote:Fjord wrote:Nemokam męs ir neturime kur. Palikom pas kaimynus, nes rytoj trumpam į Hanoverį skrendam. Kai grįšim teiks kažką daryti. Atgal neima, nes parašyta buvo, kad gyva, o aš nesupratau.
Mūsų metuose į tai žiūrima truputį laisviau. Aš čia bendrauju, nes man trūksta lietuviško bendravimo namuose. Vyras lietuviškai nemoka ir jau nebeišmoks. Jis žino ir nieko prieš virtualų bendravimą neturi.
Viska supratau. Dėkui už paaiškinima
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?