You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 … 37 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Elle
- Forumo Vanagas
Re: Politika: situacija Baltarusijoje
Fjord wrote:Parantu wrote:Gan sklandziai sudeliota, bet pikta ironija, piktas zmogus.
Ji puikus žmogus. Nuostabus sąmojis ir humoro jausmas pas ją.
Vat būtent tokie kaip tu, neturintys humoro jausmo ir savikritikos ir yra pikti ir buki.
Mua mua mua :*
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Parantu- vienas is idomiausiu zmoniu tik deka tokiu cia ir uzsuku kartais kad pakvailiot kartu
- Alegra
- Forumo Legenda
Arnas wrote:Parantu- vienas is idomiausiu zmoniu tik deka tokiu cia ir uzsuku kartais kad pakvailiot kartu
Sakai, radai tinkamą terpę :D ? Tavo humoras, beje, anksčiau irgi buvo aukštos klasės, bet dabar jis kažkoks vulgarus labai.
- Elle
- Forumo Vanagas
"Nuskalpavo"? Nuskriaude? Aj, nieksai... kaip jie driso? Ah tu, mazhuliukas, nu tikrai... sitokio zmogaus nepagailejo
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Fjord wrote:Arnas wrote:Parantu- vienas is idomiausiu zmoniu tik deka tokiu cia ir uzsuku kartais kad pakvailiot kartu
Sakai, radai tinkamą terpę ? Tavo humoras, beje, anksčiau irgi buvo aukštos klasės, bet dabar jis kažkoks vulgarus labai.
alkoholis narkata savo zinoma daro,na ir amzius tuoj 64 bus
- Alegra
- Forumo Legenda
Arnas wrote:Fjord wrote:Arnas wrote:Parantu- vienas is idomiausiu zmoniu tik deka tokiu cia ir uzsuku kartais kad pakvailiot kartu
Sakai, radai tinkamą terpę ? Tavo humoras, beje, anksčiau irgi buvo aukštos klasės, bet dabar jis kažkoks vulgarus labai.
Gražus ir protingas veidas tavo. Metų nepaliestas.
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Fjord wrote:Arnas wrote:Fjord wrote:Sakai, radai tinkamą terpę ? Tavo humoras, beje, anksčiau irgi buvo aukštos klasės, bet dabar jis kažkoks vulgarus labai.
ikelsiu tada dar viena
- Alegra
- Forumo Legenda
Romas wrote:Fjord wrote:Arnas wrote:alkoholis narkata savo zinoma daro,na ir amzius tuoj 64 bus
ikelsiu tada dar viena
Ką ten veiki, statai dangoraižį ?
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Na taip tik as pagalbiniu daugiau
- Alegra
- Forumo Legenda
Romas wrote:Na taip tik as pagalbiniu daugiau
Jokio skirtumo, svarbu darbas yra
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Prie siuksliu visa gyvenima
- Elle
- Forumo Vanagas
Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Parantu. Kaip tu gyveni? Su varliu galvom ir drakonais, kaip sado mazo simboliu?. Kaip tu iki to daejai? Pasakyk, kad zinociau, ko nereikia daryt
- Alegra
- Forumo Legenda
Elle wrote:Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Parantu. Kaip tu gyveni? Su varliu galvom ir drakonais, kaip sado mazo simboliu?. Kaip tu iki to daejai? Pasakyk, kad zinociau, ko nereikia daryt
Chaosas ir tiek. Jau man gailestis ima. Aš pažinau panašių simptomų žmogų. Kai dar dirbau viename iš humanitarinių projektų, mano užduotis buvo stebėti jį iš šalies. Be konfrontacijos jis elgdavosi labai atvirai ir netgi sugebėjo suroguoti sveiko žmogaus įvaizdį. Tada aš dar neturėjau kompetencijos paskirti jį į specialų gyvenimo etapą, bet jei būčiau turėjusi, tikriausiai būčiau palikusi jį savame "pasaulyje".
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Elle wrote:Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Tai tu kazka parasyk originalesnio kad ivertint o tai tik kandi is uz kampo kaip kale
- Alegra
- Forumo Legenda
Parantu wrote:Kas tai yra protas? Viena fraze man patiko. Kas potui vandenynas, kas dangaus zydryne, jei visatai vietos ten per daug.
Protas trukdo mąstyti.
Žodžiai trukdo išreikšti ką jaučiame.
- Elle
- Forumo Vanagas
Fjord wrote:Elle wrote:Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Chaosas ir tiek. Jau man gailestis ima. Aš pažinau panašių simptomų žmogų. Kai dar dirbau viename iš humanitarinių projektų, mano užduotis buvo stebėti jį iš šalies. Be konfrontacijos jis elgdavosi labai atvirai ir netgi sugebėjo suroguoti sveiko žmogaus įvaizdį. Tada aš dar neturėjau kompetencijos paskirti jį į specialų gyvenimo etapą, bet jei būčiau turėjusi, tikriausiai būčiau palikusi jį savame "pasaulyje".
Nu taip... bet pagalvojus, su tuo chaosu reikia gyventi.. pvz, zmones stresinese situacijose metosi, blashkosi, o cia nuolat smegenys generuoja kazkokias katastrofas, marazmus. nu nafik.
- Elle
- Forumo Vanagas
Romas wrote:Elle wrote:Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Tai tu kazka parasyk originalesnio kad ivertint o tai tik kandi is uz kampo kaip kale
O kam man Tavo ivertinimas?
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
Elle wrote:Romas wrote:Elle wrote:Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent. Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Apie tai ir buvo kalba -tustuma
- Elle
- Forumo Vanagas
Romas wrote:Elle wrote:Romas wrote:Tai tu kazka parasyk originalesnio kad ivertint o tai tik kandi is uz kampo kaip kale
Apie tai ir buvo kalba -tustuma
O apie ka buvo kalba?
Pages Previous 1 2 3 4 5 … 37 Next
You must login or register to post a reply