Re: Ką valgote šį vakarą?
Tau kad tik skaičiuot.....
bent paskaičiuotum, kiek kartų žmonėm padėjaio aš svalgiau labai skanios ryžių košytės. Su mango kariu
Labai skanu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?
Tau kad tik skaičiuot.....
bent paskaičiuotum, kiek kartų žmonėm padėjaio aš svalgiau labai skanios ryžių košytės. Su mango kariu
Labai skanu
Laimutė wrote:Bandau Meloui pasigaminti.
o kas tai yra?:)
Ai, tokie paplotėliai sluoksniuotos tešlos principu tik iš manų kruopų perpus su miltais. Ant mielių. Visas reikalas darbo technikoje. Iškočiota tešla turi būti peršviečiama ir maždaug 1mm plonumo.
Man patiko. Darysiu dažniau. Galima ir kukurūzų miltų imti vietoje kvietinių.
Andre wrote:Laimutė wrote:Bandau Meloui pasigaminti.
o kas tai yra?:)
Edesys kažkoks)
Paršiukams ėdesys - žmonėms valgis.
Pietums picos gabaliukas ir cola) vakarienei vysniu skonio alus. Vis bandau suskaičiuoti kiek kalorijų suvalgau per dieną
Su savo cola suvartojai visos dienos kalorijų kiekį. Dietininkas tu nemirtingas
Šiandien pietums dariau troškintus kalakutų kaklus. Nuostabus skonis. Su šviežiomis bulvytėmis iš orkaitės.
Tikiu, kad labai skanu, na, bet man neestetiška ir viskas... ir apsinuodyčiau... va, tokią dovaną turiu
Tikiu, kad labai skanu, na, bet man neestetiška ir viskas... ir apsinuodyčiau... va, tokią dovaną turiu
Taip, nevisi gali . Daug kas ir kepenų nevalgo ar kitų organų.
Aš tai vaikystėje beveik viską ragavusi. Nebuvo niekas išmetama iš pagarbos gyvuliukui. Viskas buvo kažkur panaudota ar suvartota. Kailis išdirbamas, plunksnos į pagalves, kaulai šunims, žarnos dešroms, kraujas buvo verdamas su kruopomis, galva, kojos, uodega ir skrandis į šaltieną. Tik smegenų ir plaučių nevalgau.
Iškepė duonytė. Nuskyniau keletą agurkėlių... Užsitepsim sviestuko ant duonos, agurkas ir visa vakarinė. Ko daugiau bereikia (?)
Iškepė duonytė. Nuskyniau keletą agurkėlių... Užsitepsim sviestuko ant duonos, agurkas ir visa vakarinė. Ko daugiau bereikia (?)
Alkoholio
O pas mane šaldytuve balti kirminai uzsiveise ką tai reiškia? Kažkas padvese?
Labai lengva ragana atskirt tarp moteru tereikia tris kart uzspjaut ant uodegos
Norėčiau būti Raganos vyras
Tai čia visi noretu bet ka ju mazai
Ju daug ir jos tarp mūsų
Tai gal jaunu jau paauge o taip vyresne metuose normalia ragana tai ka tu be sansu isgraibytos
Reikia tusinti ten kur jos renkasi)
Labai lengva ragana atskirt tarp moteru tereikia tris kart uzspjaut ant uodegos
Laimutė wrote:Iškepė duonytė. Nuskyniau keletą agurkėlių... Užsitepsim sviestuko ant duonos, agurkas ir visa vakarinė. Ko daugiau bereikia (?)
Alkoholio
Yra visko, tik noro gerti trūkumas.
sakau gal čia kokia rasiu pora lyg jau ir nusiziurejau bet jokiu jausmu man dar nerodo
Pirma savo parodyk ir pasiseks
Parasysiu ju vardus tik is kitos puses kad nesuprastu tai etumiaL ir ellE
Pacaniukas, šposus gi krečia.
Prieš penkerius metus buvau į tave įsižiūrėjus. Kai dar single buvau. Rimtai, nemeluoju.
Prie 5 metus kitokie pokalbiai čia vyko be pykčio pazeminimu su geru humoru tik issibarste palaipsniui tie pasnekovai prisimeni Breina?
Oj čia buvo belekiek pykčiu
Prie 5 metus kitokie pokalbiai čia vyko be pykčio pazeminimu su geru humoru tik issibarste palaipsniui tie pasnekovai prisimeni Breina?
Jo, Breinas aštraus proto vaikinas. Jūs abu gerus sąmojus mėtėt.
Tikrai gaila, kad dabar nebėra taip.
gerumo tikrai buvo daugiau ir originalumo
Be abejo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?