Re: Ką geriate šį vakarą?
Augustas kaip ir Girdetas
![]()
Bet Jis prie Vynuko Labiau Manyciau
Čia baras taip vadinasi. Alus "Hanöversch Naturtrüb" tiesiog iš cisternos.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Augustas kaip ir Girdetas
![]()
Bet Jis prie Vynuko Labiau Manyciau
Čia baras taip vadinasi. Alus "Hanöversch Naturtrüb" tiesiog iš cisternos.
Nu kaa Pereinam prie Stipresnio Skyscioo
Turiu 999 bonkute Visiems ZINOMA LT Senbuviems o ne Supistiiemss Emigrantams
OK ant JOS Rasoma KANAPES
Tai Tipo juk toj LT Drausta tokias Daiktas
Karocee NAFIGG POFIGG ant VISKOO Dejess
SHAMELESS Bad Boyy
Šlovė tyram vandeniui, ypač gamtoje
Ir dar Lidlo kibinams )))
Obuolių žievelių arbata. Lupau obuolius pyragui, tai va, užpyliau lupenas verdančiu vandeniu ir psio
PinaColada , Aperol, Gin-Tonic. Maschseefest ist richtig cool
Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?
Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?
Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.
Andre wrote:Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.
Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybė Gražuuuu
Bulvytė wrote:Andre wrote:Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybėGražuuuu
Tai ką siūlai, fantastiką ar tai ką matome plika akimi kaip aborigenai?
Juk dabar geresnės sąlygos ištirti dangų nei anksčiau. Kodėl netikėti tuo?
Laimute,
aš apie seniai mokslo žinomą faktą - atstumai iki mūsų matomų žvaigždžių - ŠVIESMEČIAI. šviesos greitį žinai, kiek per metus nueina žinai? Juk ir vadovėliuose rašo - mes matome danguje žvaigždžių prieš tūkstančius šviesmečių išspinduliuotas šviesas. o DABAR jų gal ir nėra... Bet mokslas, tai konstatavęs, toliau sėkmingai nagrinėja milijardų metų praeitį it realybę...
Red Bull, Krombacher alus, kava , Red Bull
Laimute,
aš apie seniai mokslo žinomą faktą - atstumai iki mūsų matomų žvaigždžių - ŠVIESMEČIAI. šviesos greitį žinai, kiek per metus nueina žinai? Juk ir vadovėliuose rašo - mes matome danguje žvaigždžių prieš tūkstančius šviesmečių išspinduliuotas šviesas. o DABAR jų gal ir nėra... Bet mokslas, tai konstatavęs, toliau sėkmingai nagrinėja milijardų metų praeitį it realybę...
Aaaa ..haa, dabar supratau. Taip, šiuo kampu žiūrint, taip išeina.
Va kiek jau jų buvo ir dar bus. Su visais pavadinimais.
Tik datą susirikiuokit lietuviškai. Čia užrašyta: diena, mėnuo, metai.
Alpha-Capricornide (03.07. - 15.08.23): ...
Eta-Eridanide (31.07. - 19.08.23): ...
Kappa-Cygnide (03. - 28.08.23): ZHR: 3. ...
Perseide (17.07. - 24.08.23): ...
Piscis Austrinide (15.07. - 10.08.23): ...
Pietinės Delta-Aquariide (12.07. - 23.08.23):
Kodėl Laimutė yra Bulvyte?
Kartą per metus kometa Swift-Tuttle kerta Žemės orbitą. Ji praranda mažas dulkių daleles. Žemė skrieja pro šalį, o dalelių suspaustas oras švyti – taip sukuriami krentančių žvaigždžių pėdsakai.
Toks paprastas būtų šių kometų gausumo paaiškinimas
Kodėl Laimutė yra Bulvyte?
Šiaip sau. Čia mano klička nuo vaikystės laikų
Laimutė daug kam patinka nes yra graži moteris
Pirmadienio ryto klausimas: gal išgeriam?
Pirmadienio ryto klausimas: gal išgeriam?
Vakare išgersim alučio šalto. Dabar laukia įdomus ir naudingi darbai
Tai čia aš skleidziu destrukcija kad žmonės mestų darbą. Vis tiek su lietuviskom algom daug neuzdirbsi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?