1,901

Re: Ką geriate šį vakarą?

Laimutė wrote:

Tik nežinau nuo ko pradėt big_smile

Nu jeigu klube tai nuo kokteiliuko)

1,902

Arba jeigu nežinai uzmerk akis ir bakstelk pirštu į meniu) ant kokio gėrimo pataikysi tą ir gerk

1,903

Geriam orgazmą. Tai ant uzo užpilta baileys. Skanu.

1,904

Romas wrote:
Laimutė wrote:
Romas wrote:

Automato nemaciau tikro ir nesoviau tik per priesaika laikiau maketa

Męs vidurinėje nuo devintos klasės privalėjom karinį parengimą lankyti kartą per savaitę. Pradėjom nuo laipsnių mokymosi . Dešimtoje klasėje jau ardėm ir vėl surinkinėjom kalašnikovus, o vienuoliktoje klasėj jau į taikinį iš jų šaudėm.
Tai vadinasi, Tu tik 2 metais už mane vyresnis.

Na nezinau as 1959

Aš 1962.

1,905

Romas wrote:
Laimutė wrote:
Romas wrote:

Na nezinau as 1959

Aš 1962.

Pacenke:::b49:::b49:::b49:::b49:::b49:::b49:::b49

:::034:::854

1,906 (edited by Andre 2023-07-30 17:28)

vakar ragavau labai įspūdingą IPA, Anarkist New England.
Pilstomą, aišku.

Rekomenduoju smile

1,907

Romas wrote:

du draugai Visockis ir Zalatuchinas
https://www.youtube.com/watch?v=ywGebiBjJr8

Iššvaistė talentą Volodia. Arba ne tam žmogui buvo duotas. Čia kaip loterijos jackpot. Vieni moka likimo dovaną teisingai ir tikslingai panaudoti, kiti nevertina ir išmėto. Ir nežinai žmogus pykti ant tokių ar gailėti.

1,908

Shameless wrote:

Tai Lab Vakars Gaspadines Gaspadoriai tongue tongue Siande Alucio Privaloma atidaryt big_smile Skanaus

Kokį alų geri gaspadoriau?

1,909

Shameless wrote:

Birzieciai Tamsus,Kokakolos Spalvytes plius Nefiltruotas rasoma big_smile Tipo nuosedom gali but big_smile

Aš irgi nefiltruotą. Męs dabar tame bare kur jį daro. "Brauhaus Ernst August".

1,910

Shameless wrote:

Augustas kaip ir Girdetas big_smile tongue Bet Jis prie Vynuko Labiau Manyciau big_smile

Čia baras taip vadinasi. Alus "Hanöversch Naturtrüb" tiesiog iš cisternos.

1,911

Nu kaa Pereinam prie Stipresnio Skyscioo big_smile tongue  Turiu 999 bonkute Visiems ZINOMA LT Senbuviems o ne Supistiiemss Emigrantams tongue tongue big_smile  OK ant JOS Rasoma KANAPES big_smile big_smile  Tai Tipo juk toj LT Drausta tokias Daiktas big_smile big_smile Karocee NAFIGG POFIGG ant VISKOO Dejess tongue tongue tongue SHAMELESS Bad Boyy

1,912

Šlovė tyram vandeniui, ypač gamtoje smile
Ir dar Lidlo kibinams smile)))

1,913

Obuolių žievelių arbata. Lupau obuolius pyragui, tai va, užpyliau lupenas verdančiu vandeniu ir psio big_smile

1,914

PinaColada , Aperol, Gin-Tonic. Maschseefest ist richtig cool smile

1,915

Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai smile

Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?

1,916

Andre wrote:

Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?

Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.

1,917

Bulvytė wrote:
Andre wrote:

Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.

Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybė smile Gražuuuu smile

1,918 (edited by Bulvytė 2023-08-13 11:32)

Andre wrote:
Bulvytė wrote:
Andre wrote:

Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybė smile Gražuuuu smile

Tai ką siūlai, fantastiką ar tai ką matome plika akimi kaip aborigenai?
Juk dabar geresnės sąlygos ištirti dangų nei anksčiau. Kodėl netikėti tuo?

1,919

Laimute,
aš apie seniai mokslo žinomą faktą - atstumai iki mūsų matomų žvaigždžių - ŠVIESMEČIAI. šviesos greitį žinai, kiek per metus nueina žinai? Juk ir vadovėliuose rašo - mes matome danguje žvaigždžių prieš tūkstančius šviesmečių išspinduliuotas šviesas. o DABAR jų gal ir nėra... Bet mokslas, tai konstatavęs, toliau sėkmingai nagrinėja milijardų metų praeitį it realybę...

1,920

Red Bull, Krombacher alus, kava , Red Bull