Re: Ką geriate šį vakarą?
Noriu brangaus šampano
Nieko jis ne skanesnis už Aldi šampaną. Aldi šampanas labai tinka kokteiliams.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Noriu brangaus šampano
Nieko jis ne skanesnis už Aldi šampaną. Aldi šampanas labai tinka kokteiliams.
Vaišinu namine gira. Skani gavosi.
Vaišinu namine gira. Skani gavosi.
Laimuuuuute, geruuuuuute, ar galima receptą?
Bulvytė wrote:Vaišinu namine gira. Skani gavosi.
Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.
Andre wrote:Bulvytė wrote:Vaišinu namine gira. Skani gavosi.
Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.
O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?
Bulvytė wrote:Andre wrote:Laimuuuuute, geruuuuuute, ar galima receptą?
O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?
Aš razinų vietoje cukraus dedu. Visa kita standartinis klasikinis paruošimas.
Pastatau ant palangės uždengus tik tiek, kad kokia musė neprigertų ir kai tik ima kilti mažyčiai burbuliukai į viršų, statau į šaltą vietą. Po perkošimo į šaldytuvą. Dienų skaičiaus nesilaikau, vis paragauju ir taip nustatau kada pakankamai rugštelės.
Ačiū, gal ir pabandysiu )))
O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo
Ačiū, gal ir pabandysiu )))
O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo
Labai skanus ir Vytautas ir Birutė. Čia męs tokio neturim. Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
Sveikai maitintis labai gerai tik sveiko maisto rasti darosi vis sunkiau. Aš buvau taip nusisveikuolinusi, kad galų gale nebebuvo ką valgyti .
Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas
Birutė maždaug dvigubai švelnesnė....
Bulvytė wrote:Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas
O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu
Andre wrote:Bulvytė wrote:Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu
Pamanyk, per akcijas ir Vytautas tiek kainuoja, o šiaip neaišku kas ten.
Ar gali etiketę su sudėtimi parodyti?
Nes mūsų Vytautą apsimoka pirkti ir gerti kasdien, o ne keletą pakuočių su visokiais sintetiniais mineralais pirkti kuo brangiausiai ir skiesti vandeniu ))
Labas rytas ponios ir ponai
Kam kavytės?
Kam kavytės?
Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline
Bulvytė wrote:Kam kavytės?
Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline
Männer haben auch so eine Latte... morgens
Bei mir es ist immer so nicht nur morgens
Šlovė Vytauto vandeniui
Lietuvoje - rojus vis dar, tik lietuviai taip apakč, kad nesuvokia... kas per tauta....
Va, akcija ir 1,5 l Vytauto tik 0,49 ))) Su tokiais elektrolitų ir mineralų kiekiais. mmmm
O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?