2,121 (edited by Alegra 2024-07-16 17:47)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Dieve atleisk man senas nuodėmes  ir suteik jėgų naujoms big_smile
Spanguolių džinas su ledu. Į sveikatą smile

2,122

Na, tai kas įlašins? big_smile

2,123

Nea, man į taurę prašom smile

2,124 (edited by Alegra 2024-07-19 22:23)

Shameless wrote:

Busi JUK Supistaa Zvaigzdee big_smile big_smile big_smile

Pats tu supistas, bekiaušis avine

2,125

Alegra wrote:
Shameless wrote:

Busi JUK Supistaa Zvaigzdee big_smile big_smile big_smile

Pats tu supistas, bekiaušis avine

Paliekam Sita Sudaaa Ateiciai tongue big_smile big_smile Man Patink big_smile Laukiam 2030m jei Sulauksim tongue tongue tongue big_smile big_smile big_smile

2,126

Kartą bandžiau pats gaminti matchą arbatą, kad viskas gautųsi pagal receptą buvo reikalingi matcha rinkiniai, su jais skonis ir kvapas gaunasi kaip Japonijoje. holycup.lt

2,127

AS Myluu Smirdet Vyriskaa Cebulisn Csnaks UJJ ZAJAbiss tongue tongue Bobos sako MAn Kartais Voo Uzouduu Cebuliookaa tongue tongue big_smile

2,128

Česnakai, cebuliai ir alkoholio kvapas...nuostabus mišinys apsivėmimui :::b45:::853

2,129

Shameless wrote:
Alegra wrote:

Česnakai, cebuliai ir alkoholio kvapas...nuostabus mišinys apsivėmimui :::b45:::853

Tai Vel tavii REIKS Izeist kaip kitoj Temute tongue big_smile big_smile Ujj Bledee as Myluu Cebuliokaa daznai bunn priee Butelkosss :PPP

Tai vienas cebuliokas dar nieko, bet dar ir česnakų tai jau per daug būtų. Nesėdėčiau šalia ir bučkio neduočiau big_smile

2,130

Shameless wrote:
Alegra wrote:
Shameless wrote:

Tai Vel tavii REIKS Izeist kaip kitoj Temute tongue big_smile big_smile Ujj Bledee as Myluu Cebuliokaa daznai bunn priee Butelkosss :PPP

Tai vienas cebuliokas dar nieko, bet dar ir česnakų tai jau per daug būtų. Nesėdėčiau šalia ir bučkio neduočiau big_smile

Tai AS is tavi Too Buckiaus ir NEKENCIUU tongue tongue big_smile

Nieks tavęs neklaustų, norėčiau ir pati pasiimčiau.

2,131

Shameless wrote:

Nu kaa Cebuliaus nebelikoo big_smile Bet Apyniuu turu tongue big_smile big_smile Zinau kad Siande Reikes big_smile Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt big_smile tongue Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo sad sad  Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT big_smile big_smile tongue

Smurtas artimoje aplinkoje

2,132

Shameless wrote:

Nu kaa Cebuliaus nebelikoo big_smile Bet Apyniuu turu tongue big_smile big_smile Zinau kad Siande Reikes big_smile Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt big_smile tongue Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo sad sad  Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT big_smile big_smile tongue

Tai tokia ten ir meilė jei neapgini nuo vyro smurto. Tik turbūt ji tavęs nemyli jei vistiek su tokiu mušeika gyvena big_smile

2,133

Konstantinas wrote:
Shameless wrote:

Jai patinka, kitaip skirtųsi. Turbūt abu geria, o paskui mušasi. Tipiški bomžų santykiai.

2,134

Alegra wrote:
Shameless wrote:

Tai tokia ten ir meilė jei neapgini nuo vyro smurto. Tik turbūt ji tavęs nemyli jei vistiek su tokiu mušeika gyvena big_smile

Moterys myli smurtautojus ir zekus) normalių vyrų nemyli

2,135

Alegra wrote:
Konstantinas wrote:
Shameless wrote:

Jai patinka, kitaip skirtųsi. Turbūt abu geria, o paskui mušasi. Tipiški bomžų santykiai.

Jei moteris neturi darbo ar jis mažai apmokamas, jei yra keletas mažų vaikų ar jos seni tėvai, kuriais reikia rūpintis, jei pati moteris ligota, ji - skaičiuoja. Galų gale - o kur jai eiti skyrybų atveju, jei, pvz., būstas vyro tėvų ar kitų jo giminių? Be to, dažna moteris išgėrusi vyrą iki smurto priveda pati savo isterika, riksmais ir pan. Tai čia iš serijos - patinka - tokios moterys žino, kad vyras nuo psichologinio smurto ginsis fiziniu smurtu, bet vis tiek negali patylėti... Liūdna tiesa....
O gal ji kitokio gyvenimo neįsivaizduoja, augusi tokioje aplinkoje... Ir net po skyrybų susirastų vyrą, kuris ją muštų. Todėl iš senų laikų yra šventa tiesa - į vyro ir žmonos santykius niekad nesikišk, nes liksi kaltas...

2,136

Konstantinas wrote:
Alegra wrote:
Shameless wrote:

Moterys myli smurtautojus ir zekus) normalių vyrų nemyli

Tokios tokius ir myli.
Užmuščiau tokį gnidą

2,137

Andre wrote:
Alegra wrote:
Konstantinas wrote:

Jei moteris neturi darbo ar jis mažai apmokamas, jei yra keletas mažų vaikų ar jos seni tėvai, kuriais reikia rūpintis, jei pati moteris ligota, ji - skaičiuoja. Galų gale - o kur jai eiti skyrybų atveju, jei, pvz., būstas vyro tėvų ar kitų jo giminių? Be to, dažna moteris išgėrusi vyrą iki smurto priveda pati savo isterika, riksmais ir pan. Tai čia iš serijos - patinka - tokios moterys žino, kad vyras nuo psichologinio smurto ginsis fiziniu smurtu, bet vis tiek negali patylėti... Liūdna tiesa....
O gal ji kitokio gyvenimo neįsivaizduoja, augusi tokioje aplinkoje... Ir net po skyrybų susirastų vyrą, kuris ją muštų. Todėl iš senų laikų yra šventa tiesa - į vyro ir žmonos santykius niekad nesikišk, nes liksi kaltas...

Na taip. Socialinės atmatos.

2,138

na na...

2,139

Andre wrote:

na na...

Aš daugelį metų rūpinausi tokiomis. Tampiau po įstaigas, nes pražiopsodavo terminus, lydėjau į teismus dėl skyrybų, rūpinausi, kad gautų pašalpas visokias, kad neatimtu vaikų ir taip toliau ir panašiai. Nieks negelbsti, nei atsakomybės sau, nei vaikams neturi. Pažadėjo, palinksėjo galva, netgi prisiekė palikti tokius vyrus ir vėl taikosi, pačios laksto jiems iš paskos.
Šlykštu. Gana. Man jau baigėsi supratimas ir bet kokia tolerancija tokioms.
Jos paprasčiausiai nenori. Galimybė visada yra.

2,140

Alegra wrote:
Andre wrote:

na na...

Aš daugelį metų rūpinausi tokiomis. Tampiau po įstaigas, nes pražiopsodavo terminus, lydėjau į teismus dėl skyrybų, rūpinausi, kad gautų pašalpas visokias, kad neatimtu vaikų ir taip toliau ir panašiai. Nieks negelbsti, nei atsakomybės sau, nei vaikams neturi. Pažadėjo, palinksėjo galva, netgi prisiekė palikti tokius vyrus ir vėl taikosi, pačios laksto jiems iš paskos.
Šlykštu. Gana. Man jau baigėsi supratimas ir bet kokia tolerancija tokioms.
Jos paprasčiausiai nenori. Galimybė visada yra.

Tai vadinasi socialinių įgūdžių trūkumas. O galimybių kartais ir nėra. Andrė buvo teisi: iš skurdo ir kaimo labai sunku pabėgti