Re: Kas geriau: šuo ar katė?
Geriau merga lovoje nei šuo lauke. Gali būti gauruota iki menopauzės
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?
Geriau merga lovoje nei šuo lauke. Gali būti gauruota iki menopauzės
Pasimusiau Siande savo Siamuu 15m Gryzoo Susiveles Purvinas kaip ir Seiminkas
Tai ką, ir tau morčius?
Koks Morcius 15m Katinukui
Metai nieko nereiškia, jei ne kastruotas tai ir rūpi katės dar
Būtų mano valia, tai kastruoti augintinį leisčiau tik po šeimininko (ės) sterilizavimo.
Arba turi ir myli augintinį toks, koks jis yra, arba neapsimetinėji, kad jį myli, o realiai uždarai bute, atimi tokių pačių draugiją, maitini sucharikais ir dar kastruoji, prikaišioji visokių čipų, skiepiji (nors pats šeimininkas klykia, kai jam liepia vakcinuotis). kam tas MELAS???
taigi, Shameless, tokia gimiau, nieko negaliu su savimi padaryt.... Nekalbu aš žiauriai, bet tik ir nevynioju žmonių žiaurumo į jų susikurtą saugumo, meilės, gerumo, atsakomybės ir kitokių pasakų "adijalą" Tai dar būtų pusė bėdos, dauguma žmonių didžiuojasi savo agresyvumu, sako, kad be to pasaulyje nebūtų pažangos... Na, aš tai manau, kad gal geriau, kai žmonės kažkada vienas kitą akmenimis daužė, o ne branduoliniais, cheminiais, psichotropiniais ar informaciniais ginklais žudė. Kažkaip atviriau, aiškiau, na, ir nukentėjusiųjų mažiau...
bet ką čia, juk Didysis Šeštadienis, tad malonu, kad ir forume tyla. galima tikėtis, kad tai ne tyla prieš audrą, o susikaupimo tyla, kažkokio susidėliojimo savyje ir pan. Pavasaris puikus, dangus giedras, internete daug filmukų apie kačių ir šunų draugystę, gal net meilę, tad gal ir moterys su vyrais ras tarpusavyje bendrą kalbą, o šunis ir kates paliks ramiai gyventi jų gyvenimą, o patys galų gale pradės kištis į SAVO žmogiškąjį gyvenimą.
Ramaus ir šviesaus laukimo
Noriu mažo kačiuko arba šuniuko, bet dar anksti įsigyti. Laiko truks. Va kai išeisiu į pensiją ir parduosiu firmą, tada.
Katę geriau auginti. Nesiseilėja, neloja ir pati sau šeimininkė, o aš esu jos nuolankusis tarnas
Katės mistiskos ir magiskos būtybės
Savo blizgančiom akim ir sustingimu tamsoj priduoda jos to mistiškumo
su katem gyvena dazniausiai vienisos moterys)
jeigu merga turi kate yra daug sansu kad ji laisva ir vienisa. jei moteris turi kate yra daug sansu kad ji issiskyrusi arba niekada netekejusi
Taip, pasitaiko tokių moterų su katėm
su katem gyvena dazniausiai vienisos moterys)
jo
kam ko reikia, tą ir renkasi, kad ir tarantulą auginti.
o visgi norėtųsi gyventi su vyru
na bet jei jau kas peilį prikištų prie gerklės ir lieptų rinktis katę ar šunį ir būtų sąlygos auginti ne kaip kokį žaisliuką imituojant, kad saugomos gyvūno teisės į čipą, sofą ir sintetinį maistą, o su kiemu, tai rinkčiausi šunį
kam ko reikia, tą ir renkasi, kad ir tarantulą auginti.
na bet jei jau kas peilį prikištų prie gerklės ir lieptų rinktis katę ar šunį ir būtų sąlygos auginti ne kaip kokį žaisliuką imituojant, kad saugomos gyvūno teisės į čipą, sofą ir sintetinį maistą, o su kiemu, tai rinkčiausi šunį
O kodėl negyveni su vyru?) kas tam trukdo?
Andre wrote:kam ko reikia, tą ir renkasi, kad ir tarantulą auginti.
na bet jei jau kas peilį prikištų prie gerklės ir lieptų rinktis katę ar šunį ir būtų sąlygos auginti ne kaip kokį žaisliuką imituojant, kad saugomos gyvūno teisės į čipą, sofą ir sintetinį maistą, o su kiemu, tai rinkčiausi šunįO kodėl negyveni su vyru?) kas tam trukdo?
Šunį ar katę galima nusipirkti, gali kas nors padovanoti, galima iš gyvūnų prieglaudos paimti, dar kokį užklydusį benamį prisijaukinti - o vat vyrų, niekam nereikalingų, prieglaudps nėra, įpirkti neįperku, o dovanoti niekas nenori ))) valkataujančių benamių irgi nelabai yra, o jei ir yra, tai jie neprijaukinami .... žinoma, galima tokius dresiruoti su bizūnu ir meduoliu, bet kad aš nenoriu būti dresuotoja gyvenimo cirke
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?