Re: labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"
protinga blondine
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"
protinga blondine
Visos (ir blondines ir brunetes ir satenes) yra grazios:D
cia yra griina nesamone kai pagal plauku spalva yra skirstomi zmones
Jūratė, 21 wrote:ir kuo gi raudona blogai?
Jurate, soriux..:) bet tikrai negerai.. na gal kam ir patinka.. beja pati 16metu buvau tokia spalva nusidazius.. bet siaip geriau tokios naturalios spalvos..
taj tu nori pasakyti kad blondiniska taj naturali ? aisku kai vaikas dar jaunas tai jo laukai buna sviesus, bet metams begant tamseja, ir tada dazo plaukus kol juos labai nusviesina, tampa peroksidinem blodinem, ir tai tipo jau naturalu, nu nzn kaip kam:)
ir is vis koks skirtumas kokia plauku spalva, jei mokesi savo plaukus ir save prisiziuret tada manyciau vaikinu ir aplinkiniu aky labiau patrauks susitvarkius brunete nei susivelus blondine ( nes pastebejau, kad cia dauguma komentavusiu sviesiaplaukiu jauciasi kaip ir pranasesnes uz tamsiaplaukes )
man taj mergos grazeu atrodo juodajs plaukajs ir dar ydegus...:)
na patikekit manim daznai tie juokai del blondiniu pasiteisina:pp patikekit pazystu keleta totaliu blondiniu....:D)
dviem spalvom nusidazykit ir bus normaliokas.balta su juodu
man tai taspats.swarbu kad ne ryza;)
Kristina,o kuo tau ta ryza uzkliuna?
as visada buvau rudaplauke...bet vat sumaniau padazyti plaukus blondiniskai... ir galiu pasakyti,kad tikrai nepasidariau buka..taip kaip visi mato blondines... vat tik susilaukiu daugiau demesio is vaikinu puses:)
taigi,as nemanau,kad plauku spalva kanors keicia...:))
nu geriausia buti savais plaukais nes jiai nusidazai tai lyg narkotikai vis trauke tave izbandyt kazko naujo
Meile, cia kaip kam... nemanau kad plauku dazymas gali but kaip nakotikas.. na nebent tu labai silpnos walios
manau svarbiausia ju naturalumas ,o ne spalva
s skaiciau kad db pasaulyje liko tik apie 13 procentu blondiniu manoma kad iki 2200m jos visai isniks
TAI TIK PALUKU SPALVA AR GYVENIMO BUDAS?? Brunete ar blondine - amzina kova!?? tai gali buti TIK plauku spalva, kuri tikrai nepasako, kuri grazesne ar protingesne.
Manau, kad jei jau zmogus yra grazus, tuomet jam bet kokia plauku spalva tiks:) O tie visi stereotipai apie blondines-gryna nesamone. Nuo plauku spalvos visiskai nepriklauso zmogaus intelektas.
O del vaikinu demesio... Na, kai buvau sviesiaplauke, sulaukdavau to demesio lygiai tiek pat kiek ir dabar. Nei daugiau, nei maziau:)
na as buvau ir tokia ir tokia
i si klausima tik vaikinai tegali atsakyti. manau,kad niekad nezinosi kas ju galvelese sukiojasi...
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"