61

Re: labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"

protinga blondine big_smile

62

Visos (ir blondines ir brunetes ir satenes) yra grazios:D

63

cia yra griina nesamone kai pagal plauku spalva yra skirstomi zmones smile

64

Teresė, 18 пишет:
Jūratė, 21 пишет:

ir kuo gi raudona blogai?

Jurate, soriux..:) bet tikrai negerai.. na gal kam ir patinka.. beja pati 16metu buvau tokia spalva nusidazius.. bet siaip geriau tokios naturalios spalvos.. smile

taj tu nori pasakyti kad blondiniska taj naturali ? aisku kai vaikas dar jaunas tai jo laukai buna sviesus, bet metams begant tamseja, ir tada dazo plaukus kol juos labai nusviesina, tampa peroksidinem blodinem, ir tai tipo jau naturalu, nu nzn kaip kam:)

65

ir is vis koks skirtumas kokia plauku spalva, jei mokesi savo plaukus ir save prisiziuret tada manyciau vaikinu ir aplinkiniu aky labiau patrauks susitvarkius brunete nei susivelus blondine big_smile ( nes pastebejau, kad cia dauguma komentavusiu sviesiaplaukiu jauciasi kaip ir pranasesnes uz tamsiaplaukes )

66

man taj mergos grazeu atrodo juodajs plaukajs ir dar ydegus...:)

67

na patikekit manim daznai tie juokai del blondiniu pasiteisina:pp patikekit pazystu keleta totaliu blondiniu....:D)

68

dviem spalvom nusidazykit ir bus normaliokas.balta su juodu

69

man tai taspats.swarbu kad ne ryza;)

70

Kristina,o kuo tau ta ryza uzkliuna? big_smile

71

as visada buvau rudaplauke...bet vat sumaniau padazyti plaukus blondiniskai... ir galiu pasakyti,kad tikrai nepasidariau buka..taip kaip visi mato blondines... vat tik susilaukiu daugiau demesio is vaikinu puses:)
taigi,as nemanau,kad plauku spalva kanors keicia...:))

72

nu geriausia buti savais plaukais nes jiai nusidazai tai lyg narkotikai vis trauke tave izbandyt kazko naujo

73

Meile,  cia kaip kam... big_smile nemanau kad plauku dazymas gali but kaip nakotikas.. na nebent tu labai silpnos walios big_smile

74

manau svarbiausia ju naturalumas ,o ne spalva smile

75

s skaiciau kad db pasaulyje liko tik apie 13 procentu blondiniu manoma kad iki 2200m jos visai isniks

76

TAI TIK PALUKU SPALVA AR GYVENIMO BUDAS?? smile Brunete ar blondine - amzina kova!?? tai gali buti TIK plauku spalva, kuri tikrai nepasako, kuri grazesne ar protingesne.

77

Manau, kad jei jau zmogus yra grazus, tuomet jam bet kokia plauku spalva tiks:) O tie visi stereotipai apie blondines-gryna nesamone. Nuo plauku spalvos visiskai nepriklauso zmogaus intelektas.

78

O del vaikinu demesio... Na, kai buvau sviesiaplauke, sulaukdavau to demesio lygiai tiek pat kiek ir dabar. Nei daugiau, nei maziau:)

79

na as buvau ir tokia ir tokia smile

80

i si klausima tik vaikinai tegali atsakyti. big_smile manau,kad niekad nezinosi kas ju galvelese sukiojasi... big_smile