Topic: minties gimnazija, ka zinot apie ja?
sveikuciai man labaj ydomu kas taj per sulia minties gimnazija ten ziauriai spaudzia ar ne taigi pasisakykit apie sita sulia arba pavarykit ant jos ;D
is anksto dekuj
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → minties gimnazija, ka zinot apie ja?
sveikuciai man labaj ydomu kas taj per sulia minties gimnazija ten ziauriai spaudzia ar ne taigi pasisakykit apie sita sulia arba pavarykit ant jos ;D
is anksto dekuj
as ne moksleive negaliu nieko pasakyt rasyk tenma kur iki 18 ten rasi moksleiviu tikrai
cia kokiam mieste?
Zinau kad zirmunuose daugiau nieko
nu ka ash zn... panevezhy irgi yra tokiu pavadinimu... tj...
as ne moksleive negaliu nieko pasakyt rasyk tenma kur iki 18 ten rasi moksleiviu tikrai
viktorija, na cia turbut kvailiausias tavo postas koki esu mates :):) siaip minties gimnazija vilniuj yra. paieskok jos puslaplio, dabar berods visos mokyklos tokius turi.
nebesidomiu as tomis mokyklomis senai as jau jas pamirsusi,as net nez ka reiskia zodis minties gimnazija siuolaikiniam moksleiviui..siaip tai galvojau kad mokyklos pavadinimas.....
nebesidomiu as tomis mokyklomis senai as jau jas pamirsusi,as net nez ka reiskia zodis minties gimnazija siuolaikiniam moksleiviui..siaip tai galvojau kad mokyklos pavadinimas.....
seip taj ir yra ten mokyklos pavadinimas geraj tiu galvijei
Zinau kad zirmunuose daugiau nieko
niu ka as galiu pasakyti seip ta mokyklele kiek as girdejau yra lazdynuose netoli paparcio iki ;D niu nzn tikriausiai kazka sumaisei
Zirmunuose yra minties vidurine gal tada.. zodz kazkur gimnazija, o kazkur vidurine
Viktorija, 24 wrote:as ne moksleive negaliu nieko pasakyt rasyk tenma kur iki 18 ten rasi moksleiviu tikrai
viktorija, na cia turbut kvailiausias tavo postas koki esu mates :):) siaip minties gimnazija vilniuj yra. paieskok jos puslaplio, dabar berods visos mokyklos tokius turi.
na pas mum nera tokios yra kitokiu gimnaziju.....
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → minties gimnazija, ka zinot apie ja?