Re: kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
Čia "tipo" merginos kaip narkotikai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
Čia "tipo" merginos kaip narkotikai?
tai gi nuo merginos apspanksti tai kodel ne:Dvyras pvz koks opiumelis, svirkstukas;D
na as nenoreciau kad mane kanapele ar aguonele vadintu
tas rupuzike wisaj patiko ;D
del rupuzikes ir gywatikes tai man visai taip mielai skamba... mano draugas sawo pana gywate vadina (cia nepiktybiskai:) )
manau idealiausia butu isgirsti:o tu mano bleiro ragana...ar kazkas panasaus....:D
saulyte pats graziausias issireiskimas ir mazybinis zodelis
Manau nera reiksmes kaip vadina...:?svarbiausiai,kad is sirdies...;):D
MAn labai patinka kai sako "mano saulele"...nuwalkiota, bet kazkaip kai girdi is brangaus zmogaus...Silta darosi
As tai savo panele vadinu (WAIKUCIU) ir jai tai labai patinka.waikas-waikuti nors skamba grazei ir ne kaip pas visus
kad skaniai skambetu
:=)
mane tai wadina mazute...
Mano mama pasakojo, kad jos sesers vyras savo žmonai sakydavo: Aukseli vabalėli mėšlo gabale
va cia taj nerealu zvengiu 10min jau
pikčiurna
Meiliais zodeliais
man patiktu bet koks grazus vardas svarbiausia kad tai butu pasakyta is meiles
m?
mazyte, bet tokiu svelniu balsu
Man lb patinka kai mane Vikute vadina ar mazyte
na taip,mazyte(maze) man ir patinka...dar zajka man mielai skamba,tik zinoma visi kitaip pasako....
man tai grazu kai mane vadina mergaite, mergyte... vabaleliu.. skruzdeliuku.. jau taip miela, kad net apsilaizyk
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)