Topic: Vasarines stovyklos...
Ar jums ten patinka,ar laukiate vasaros kad ten vaziuoti...Jusu nuomone...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vasarines stovyklos...
kai budavau tavo metu tai tikrai labai net patikdavo kur nors.O dabar tai jau nelabai tiesiog netraukia net.
aisq...bet man lb patinka...
Man taip pat lb patinka vasarines stovyklos,susirandi nauju draugu ir siaip lb faina
prikoas geriau negu mieste **** malt...tai bent ka nuveiki pasportuoji pabendrauji susipazysti...
stofke rulezz
geriausia vasaros stovykla, kaime pas bobute ir ukio darbu pramoksti ir pirma duma patrauki ir alaus tevams nematant su senoliu ar dede patrauki
ach geri buvo laikai :V :V :V :V
aisku faina, jei issirenki tokia, kuri is tikruju smagi:D jei su kokiom palapinem, laukinem salygom tai isvis fantastika, man tokios pacios geriausios:D ten nors pasikelusiu nebuna, nes tokiems sunku butu isgyvent;D o seip tureciau pinigu, tai ir dabar varyciau i kokia veiksmo pilna jaunimo stovykla kur nors uzsieny, nes lietuvoj visos iki 18, tai vis tiek dauguma mazesni..
zinoma jos jega man ten patinka nors esu pirbantis zmogutis bet stenguosi ten opabut kiekviena vasara.
jo jei esi paprastas zmogeliukas norintis pabendrauti su naujais zmogeliukais tai geriausia vieta stovykla
geriausia vasaros stovykla, kaime pas bobute
ir ukio darbu pramoksti ir pirma duma patrauki ir alaus tevams nematant su senoliu ar dede patrauki
ach geri buvo laikai :V :V :V :V
![]()
![]()
joa alaus tai galima...nes kai mane pikino, vemiau... mano mociute sake kad reikia gyditis alumi...tai reikejo gert...nors nieko nepadejo
lblblblblblblblb faina tose stovkese :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vasarines stovyklos...