Re: Eurovizija
Miela Agne,gal A.Mamontovas( vienas )pasistenges ka nors ten parodytu,o grupe,atsiprasau.Daznai ziuriu ivairius pasirodymus ,ir ne tik LT dalyviu.Yra tikrai talentingu atlikeju,taciau jie nepatenka del ivairiu priezasciu...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija
Miela Agne,gal A.Mamontovas( vienas )pasistenges ka nors ten parodytu,o grupe,atsiprasau.Daznai ziuriu ivairius pasirodymus ,ir ne tik LT dalyviu.Yra tikrai talentingu atlikeju,taciau jie nepatenka del ivairiu priezasciu...
Agne,taciau ir Tau reikia taisyklingai rasyti(neisizeisk),man idomu,kaip jaunimas tarpusavyje bendrauja,koks zodziu zaismas...smaaagu...
Tokio amziaus o rasai beleka.."Jei butu taip tai gal butu taip.."..Cia paprasciausia tavo fantazija ir su tikrove neturi nieko bendro..Niex nezino kaip bus istikruju, todel maziau cia siulau svaikt..palaukit vakaro ir bus aisku..:D
O jei mes norim "pasvaigt" kaip tu sakai, tu ka uzdrausi mum ???
O jei mes norim "pasvaigt" kaip tu sakai, tu ka uzdrausi mum ???
Nu ne as neuzdrausiu..Norit svaikit..Bet kai pasakau kad svaixtat tai pyxtat..:D
Siaip zinok niekad tau neduociau 26 metu, turetum buti suauges, bet...
stai vel as grizau ka svaikstat kaip buvo lietuvai luzerai taip ir liks luzerais
Siaip zinok niekad tau neduociau 26 metu, turetum buti suauges, bet...
Tokias zinutes reikia rasyti asmeniskai o ne viesai postus kurti..Kadangi tai visiskai nesusieje su tema, uztai gali buti skiriama kortele..O del amziaus man niekas tiek neduotu, net as pats..:D
tomao ar zurejai vakar fule barsa laimejo
aga daugiausiai 16 mastymo ir elgesio cia atzvilgiu....eurovizija siandien 22 val. taip kad joks futbolas tam nesutrukdys
niu kaip bus taip..snd pamatysim..tik jau uzknisa kad mum taip nesiseka..
beja ta daina tikrai be rysio...kai isgirdau ja pamaniau: boze wel reix gedytis kad lietuwe db esu=)
jo pamatysit kai lt junaitet liks luzerais lina sutinku kad daina leva yra
aga daugiausiai 16 mastymo ir elgesio cia atzvilgiu....eurovizija siandien 22 val. taip kad joks futbolas tam nesutrukdys
Aiskiai priminiau kad tokio pobudzio zinute nesusiejusia su tema rasyti reiktu privaciai..o ne bendrus postus..Ir kaip matau tu nekazka protingiau elgies uz ta pamineta 16 metu, nes vistiek tapati rasai..:D
Arkadij 21 o as nesutinku ir manau kad tikrai jie nebus luzeriai..Aisku gal nelaimes, bet jau kaip sakiau soka ar ispudi tai tikrai europai padarys..Ir manau nevienas skanduos poto tuos zodzius ir mines LT varda..Tai puiku reklama Lietuvai, pokstas kuris visiem sukels sypsenas..O ten kazkuri mergaite rase kad jai geda buti lietuve..Pasikeisk pilietybe..:D Man geda kad yra tokiu "lietuviu" kaip tu...
agird mergaite jai tau geda galiu padeti pilitybe pakeisti butum zyde islamo tikejimo:D):D)
ka MES galim toj eurowizijoj pasiekt , jeigu patys lietuwiai wieni ant kitu sh drebia... ziurekit ir dziaukites, palaikykit Lietuwa!!!
galim saukti lietuva nevykeliu salis
Arkadijau, tu newykelis?
as geras zmogus esu as tai ne lietuvis va
gerda kur buckis
Čia apie Euroviziją - anglų pirmas įspūdis apie musu daina )))
Nu aš čia gal biški ne į temą, bet kodėl mes save vadiname sasiskomis? Juk
iš anglų kalbos į lietuvių išvertę "weeners" (o būtent taip mūsų
dainininkai taria angliškai "nugalėtojai") gauname "dešrelės" arba
paprastai - sasiskos. reikia labai gerai mokėti ištarti trumpąjį "i" po
dvigubos v, kas lietuviams nepavyksta (Mikutavičiui - šiek tiek), nes tokia
mūsų tarties savybė: jei trumpasis "i" pakliūna po kirčiu, jis automatiškai
pailgėja. Čia, aišku, negražu, bet mano draugė iš Anglijos labai juokėsi,
klausydama lietuvių, kaip jie tą mūsų "pergalės" dainą dainuoja, ir klausė,
kodėl mes norime pasivadinti Europos dešrelėmis". Aš atsakiau, kad tokių
dešrelių yra pirkti Maxi moj, tik vadinasi trumpiau "Eurodešrelės", ir taip
mes norime padėti mūsų produkcijai užkairiauti užsienio rinką.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija