Re: Eurovizija
Rokai, man patinnka kishtis
ash sakiau akd geeeeras , nes man patiko..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija
Rokai, man patinnka kishtis
ash sakiau akd geeeeras , nes man patiko..
mano silpnavalishkuma.. galbut.. bet tu savaji irgi visu groziu demostruoji.. taipkad Tomai ne tau apie silpnavlishku kalbeti.. Del nuomones tai dabar tu pievas cia rashai..
Rokas puikiai pasirodytu as tuo tikiu dar jei as va sudalyvauciau, niu kitais metais gal ...
tai gal dainuojam wisi trys?
Niu matai tuoj ieskok forumo jungtini ansambli sukursim, beliks tik daina pasirupinti jaucia cia mum tomas gales padeti jis taaaa puikiaiiii sugeba
Jo as texta galiu parasyti..minciu daug turiu..:D
Tomai as tuo neabejoju, tik kazin ar cenzuros komisija isleistu ja i eteri
Va cia tai nzn..Siaip mano vienas mextamiausiu textu autoriu yra Eminemas..Jo textai atsispindi kandziu tiesiu sviesiu tiesos arba nuomones issakymas tiems kas butent ir labiausiai nenori to girdeti..Taiva, o siaip nefantazuosiu daugiau, nekox is manes poetas..:D As sutinku kai bus viskas padaryta paklausyti ir duot leidima dalyvaut arba neduot..:D
aaaa tada nekas, as kaip zmogus kulturingas, nesikeikiantis ir panasiai tai jau man nepriimtina bus tokia daina dainuoti
ne tai as pamirsau pamineti kad keixmazodziu nebutu..Nors angliski keixmai nera tokie riebus kaip rusiski..Ir jei pastebejai jie nei muzikoje nei filmuose uzsienyje nera cenzuruojami..:D
taip senden rodys gal agne zinai koke valanda eurovizija rodys
10val, rodys;)
as vaziuociau tik Lietuva atstovauti, tai nei angliski tavo zodziai nebetiks tikriausiai kreipsiuos i kita zmogu
Nu cia ziurau kol manes nebuvo, gerai pavaret kelis puslapius:D:D:D Smagu skaityt....:)
O dabar pamastyk kokia kalba visi atstovaujantys savo salim dazniausiai dainuoja..Butent anglu..Taip kad tex angliskai..:D
Na tomai, malonu, kad ir tu prisijungei prie sios temos... o sakei, kad ji nieko verta ar kaip ten.... Bet turiu viena prasymuka neizeidinet kitu forumo vartotoju... Juk visi turime teise reiksti nuomone ir nebutina ja taip nugincyt ir parodyt, kad tik tu teisus, OK?
As prisijungiau tik delto kad matau kaip patys lietuviai negerbia Lietuvos..Kokie nera patriotai ir t.t..O del to prasymuko tai.Manes tu nepakeisi tikrai...As esu as ir busiu tox kox esu..Kol su manim graziai as irgi moku lygiai taippat..:D
As taves ir nesistengiu pakeist, tiesiog tai yra mano prasymas.. gali kur nori izeidinet, bet noriu kad bent siame forume butu ramiau...
Lia Agne kaip matai kapojames atstovaujam Lietuva tomas niekaip neprisijungia
sveika;) as jo graziai paprasiau, kad bent cia butu ramybe, jei jis bus protingas - supras....
Proto nereikia kad suprastum ko tu prasei..:D O ramybe as galiu islaikyti tol kol aplink mane ramu..:D
Tai kad ne nesupras, jis ne....nesupras
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija