161

Re: Eurovizija

labas visems nu vakar nustebau kad lietuvai pateko i finala ka galiu tik sekmes palinketi

162

Edvardas, 24 wrote:

Susidaro toks įspūdis, kad Tomą reiktų izoliuoti nuo visuomenės big_smile Tomai, būk žmogus pasilaikyk savo nuomonę apie kitus SAU.

Blemba sutikciau su tokiu dalyku... izoliuot nuo visuomenes gera ideja... vargsas gyvenimo nuskriaustas padaras;D

163

Arkadijus, 21 wrote:

labas visems nu vakar nustebau kad lietuvai pateko i finala ka galiu tik sekmes palinketi

Na kazkam paliko ispudi, bet reakcija buvo nekokia, kai paskelbe jog patekom i finala :?

164

suda nesumale jie smagu buvo zureti i ta pliki kaip soka

165

agne zinai kuo dar jems truko vakar tik to is skempo sokosina ispudingo

166

man kaip tik tas momentas siauba kele, kai tas plikis nesamoningai kraipesi big_smile:D:D Man nereali daina airiu, tiesiog super:]:D~

167

man tai somiu daina patiko ir rusu kur dima dainavo o kaip tau lenkai bet jie nepateko

168

jo plikis pavare stovejo ramai kai pradejo kraipytis maniau juokais krisiu

169

Va visiems nesusiprateliams kad LT United kaip sakiau padarys europoj show balsavimo rezultatai..:
1)...34266 Lithuania...
2)...32589 Finland...
3)...31255 Sweden...
4)...29658 Russia...
5)...19587 Ukraine...
6)...15422 FYR Macedonia...
7)...14114 Ireland...
8)...11012 Bosnia & Herzegovina...
9)...9565 Turkey...
10)...9225 Armenia....
http://www.eurovision.tv/english/477.htm...

170

O ba geras, tai dar ir nemazai palyginus surinkom tasku... VALIO!!!!:-D

171

Arkadijus, 21 wrote:

man tai somiu daina patiko ir rusu kur dima dainavo o kaip tau lenkai bet jie nepateko

Man tai kazkaip nepaliko ispudzio lenku daina, ko jie ten kiso ir savo kalbos, ir anglu, ir rusu.... Nesususipratimas kazkoks ir tiek:D
O rusai tikrai neblogai pasirode, man patiko...

172

jo  rusai pavare gal zinai agne kelinta val rytoj rodys eurovizija

173

xaxaxa arkadyj net futbola pamirso, klausia kada rodys eurovizija smile gausi guzu nuo tomo wink

174

Apie musu eurovizijos pasirodyma rashoma: Six middle-aged, serious-looking men from Lithuania stand on stage dressed in suits, looking like bank managers refusing a loan application. Then, as the song – half nursery rhyme, half football chant – begins, five of the men come to life and throw themselves into the performance, singing, shouting and, in one case, bellowing into a megaphone. “We are the winners of Eurovision!” they say. The sixth man stands motionless for two minutes before springing into action with a frantic dance that has to be seen to be believed. If this was the Eurovision Dance Contest, we’d have the winner right here.

Russia - 29658
FYR Macedonia - 15422
Bosnia & Herzegovina - 11012
Lithuania - 34266
Finland - 32589
Ukraine - 19587
Ireland - 14114
Sweden - 31255
Turkey - 9565
Armenia - 9225

pastebekit kad lietvuviai gavo daugiausiai tasku. smile SPECIAL FOR TOMAS: SITA LAISKA IRGI GAVAU EMAILU..

175

suspesu fule pazureti o eurovizija nekiekviena diena rodo idomu buvo pazureti kaip lietuvai pasirode

176

pradzia - copy paste is oficialaus Eurovizijos puslapio.. is kur tie skaiciai.. negali ju niekas tureti vien todel, kad kiek zinau balsai skirstomi ne vienatukais, bet nuo 12 iki 1 balo, kiek pamenu, taodel skaicius turetu buti mazesnis.. be to, kiek zinau, oficialiai nesakoma, kas laimi pusfinalyje ir kokia tvarka issidesto grupes, kad nebutu kazkokiu spekuliaciju isankstiniu smile

177

Taip Vija as juk melagis ir apgavikas.. big_smile kaip gi kitaip!? smile balsai nuo 1 iki 12 skirstomi tik finaluose. o cia gauti taskai. taip kad skaitom ir dziaugiames..

178

nu kur visi dingot

179

vargsas Arkadyyj vienisas pasijuto wink dainuok berniuk dainuok

180

Arkadijus, 21 wrote:

jo  rusai pavare gal zinai agne kelinta val rytoj rodys eurovizija

Niu siaip girdejau, kad irgi 10val.;)