Topic: Noriu vyro virejo!
Argi butu nenuostabu, mergaites, pusryciai i lova, pietus paruosti - pasaka?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu vyro virejo!
Argi butu nenuostabu, mergaites, pusryciai i lova, pietus paruosti - pasaka?
Jo bet reika ne virejo o protingo vyro:) tada jis zinos ko nori ir stengsis ispildyt kad ir mazus norus:) o jei bus protingas ir gamint ismoks:)))) O vyras virejas....ne! namie jis negamintu.
Juk yra sakoma,kad baciuvo vaikai basi vaiksto,tas pats ir su vireju:D
virejas megejas reikalingas
aj tipo norit tarno viskas aisq :D:D sakot visus amzius bobikes tarnavo dabar laikai keiciasi norit kad jum tarnautu ha uzprikolinai
ne tarno, o vyro, kuris megsta gaminti
Gerai, kad siais laikais yra kabakai ir maistas i namus!
Robertai....mus gerai ir be tarnu:D:D:D bet ar zinai kuo vyras skiriasi nuo vibrator.....:)))) Vyras siuksles isnesa:)Neisizeisk...o jei rimtai niekas neiesko tarno,bet butu gerai kad neskirstytumet vyrisku ir bobisku darbu:)) galima kartais ir vyrui virtuvej pasisukti...manau rankos nenukris;)
O zinok as nelabai noreciau.. kadangi pati nerealiai megstu gamint, tai vyrui vis tiek virtuvej vietos neliktu aisku, smagu kai nustebina savo ruostais pietum, pusryciais ar vakariene, bet.. ne per daznai
mane galetu stebinti ir stebinti, nes nemegstu gaminti
tiesa sakant gaminti yra mano nedidelis hobis :pp, bet i mane neziurekit :pp, nes as ne viena mergina nepasitikiu ir neketinu leistis jokias draugystes, geriau jau vienam :?
tiesa sakant gaminti yra mano nedidelis hobis :pp, bet i mane neziurekit :pp, nes as ne viena mergina nepasitikiu ir neketinu leistis jokias draugystes, geriau jau vienam :?
tai kodel tada kurei topica kad ieskai paneles? a? viska as zinau!
tai cia pres mano galutini apsisprendima, jai db paziuresi tai ieskau tik draugu, daugiau nieko. galiu pasakyti jog nusibodo ir uzkniso tikraja to zodzio prasme. tai va. o ta topica tikriausiai reikes istrinti
o gal galima butu tada paklaust, kas leme toki tavo apsisprendima ir nusivylima musu moteriskaja gimine?:)
na kai kazkada buvai gana iskaudintas, su laiku pamirsti, bet dar per pastaruosius metus palikimai ant ledo ir nieko gero neduoda . tai taip ir viskas susideda, o tokiu daliku netaip paprasta pamirsti. na viena is pagrindiniu minciu kodel taip apsisprendziau todel kad nenoriu kad darkarta likciau ant ledo, ir nenoriu taip pat merginos palikt ant ledo. tai va. geriau jau vienam. tai nei paciam neskaudes nei kitu neskaudisiu
na istikruju butu idomu padiskutuot sia tema, pasidalint patirtimi (nors kiek tos patirties pas mane..:) ) bet jauciu prisirinktume tu "baisiuju geltonuju korteliu"
Robertai....mus gerai ir be tarnu:D:D:D bet ar zinai kuo vyras skiriasi nuo vibrator.....:)))) Vyras siuksles isnesa:)Neisizeisk...o jei rimtai niekas neiesko tarno,bet butu gerai kad neskirstytumet vyrisku ir bobisku darbu:)) galima kartais ir vyrui virtuvej pasisukti...manau rankos nenukris;)
Sakai kad siuksles isnestu ) tai mergiotes reikalingos tada tik vienam :D tai paskaityk kaip nuskambejo temininkes postas ryte pusriciai pietus dfar vakariene tipo ji tik sedes ir lauks kol valgyt darys as nieko nesakau gi daro valgyt tas kas gali maziau pavarges ar geriau sugeba asmeniskai galiu pasidaryt viska ka noriu bet tingiu
na ka cia diskutuosi. tiesiog nieko neisejo ir tiek, o as siek tiek jautrus. melas, nenoras ar bijojimas sakyti tiesa tai labiausiai iskaudina, kai draugauji bendrauji, kai taves klausineja "ar myli" bando isitikinti mano jausmais,o pati mergina taip ir nesugeba suzinoti savo pacios jausmu, stai kas labiausiai skaudina.
Stanislovas jei visos palieka pastoviai tai vadinasi problema slypi tavyje ne moteriskoje lytije kadangi logiska manyt jei viskas butu gerai taves ir nepaliktu juk taip ?
na jai kada gyvenime turesiu mergina, tai noreciau kad bendrom jegom butu daroma tarkim vakariene, su tam tikrais elementais kad nebutu labai jau nuobodu. ir siaip skaniausias maisktas yra kai jis daromas su malonumu ir idedant dalele saves
Stanislovas jei visos palieka pastoviai tai vadinasi problema slypi tavyje ne moteriskoje lytije kadangi logiska manyt jei viskas butu gerai taves ir nepaliktu juk taip ?
arba jis pasirenka netinkamas paneles.. tas, kurios nieko rimto nenori, o Stanislovo tikslas, kaip supratau, butent toks ir yra..
gal is dalies ir tavo tiesa, bet tikriausiai dar per mazai esu paliktas kad suprasciau kur manyja yra problema . o jai ji ir yra tai ka as galiu padaryti, nesu jau as idealus
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu vyro virejo!