Topic: Noriu mokytis groti gitara..
tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai
gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu? ![]()
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..
tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai
gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu? ![]()
aga asirgi noriu ismokt grot galkas turit gitara kai ismoksiu grot grazinsiu ;D:D:D jeidar kas bus like
pokstininkas
as cia rimta tema uzvedziau :pp
tai as rimtai ir noriu ismokt bet gitaros neturiu ir moytoja susirades buvau bet tos gitaros neisigyjau tai ir nebeismokau ![]()
Aš mokausi po truputį groti gitara... Kaip ir savarankiškai, bet šį bei tą mama pamokina... Ji pati savamokslė ![]()
aj brazdini ir reki viskas daug nereik :D0.
noriu sulauzhyt gitara...
eee davaj as pas tave atbegu ir tu man ja atiduok :DD gali but ir su viena styga gerai bus
:D:D:D
Girl (Beatles)
4/4|| S Am E|Am Am7|Dm|Am E|Am E|Am Am7|Dm|Am|C Em|Dm7 G7|C Em|Dm7 G7: || Dm|A7|DM|A7|Dm|A7|Dm|F|C Em|Dm7 G7|C Em|Dm7 G7||: (Coda) C Em|Dm G7: ||
zenklas S (senio)
Kai turesiu laiko nupiesiu acordus pagrindinius ir cia imesiu...
tai labai saunus butu ![]()
www.akordai.or ir www.maxtabs.net cia mano lankomiausi paziurekit gal ka rasit gero ![]()
aj taigi pilna nete yra tu lesonu duokit gitara kasnors nu ;D pavarysiu
http://img283.imageshack.us/my.php?image=acordai1px.png
va, nu cia butent mano acordai, su tokiais as groju, cia pagrindiniai 5 acordai, o seip ju moku daugiau bet tingejau braizyti ![]()
aj taigi pilna nete yra tu lesonu duokit gitara kasnors nu ;D pavarysiu
gitaru buna pirkti
o dieva negali but
kazkaip man uz toki daikta tokius pinigus moket manau neverta nes manau pabrazdinciau menesi ir duletu kur geriau atimsiu is kokio einancio
:D:D
tai gal patiks ir visam gyvenimui daikta turesi
Nera ta gitara jau tokia brangi uz 250 lt gali pasiimti paprasta nauja gitara ![]()
as tai uz 350 pigiausia maciau
tai kodel nesimokai pirmyn i muzikos mokykla
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..