Topic: Sena gera muzika
gal kas zino daugiau senu geru gabalu kaip C DULFER - LILLY WAS HERE.MP3, ALANNAH - MYLES BLACK VELVET.MP3, AXEL F ar panasaus stiliaus 80s 90s. Ir neja kaip jums?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Sena gera muzika
gal kas zino daugiau senu geru gabalu kaip C DULFER - LILLY WAS HERE.MP3, ALANNAH - MYLES BLACK VELVET.MP3, AXEL F ar panasaus stiliaus 80s 90s. Ir neja kaip jums?
beja jai kartais jaunoji karta nezino kaip skamba tai galesiu atsiusti
as zinau daugiau:) ...ir patinka jie....ir klausau:)
gal galetum atsiusti? butu malonu, nes as tai turiu tik keleta
nebent kita diena...deja neturiu darbe su savim
aaa asq. tai kai galesi atsiusk keleta
ir i kur tau jas siusti?:?
As daznai klausau senu italisku gabaliuku, ziauriai jie man patinka..Adriano Celentano, Toto Cutugno ir daugybe visu kitu..:D
tai cia galima siusti tik reikia naudotis fire.ieskok.lt stilium ir anketoje virs zinutei skirto laukelio desneja puseja yra mygtukas siusti byla, bet galima siusti tik iki 5 mB
beja italiskos tai ir jega. turiu ti Bocheli (opera)
oj....... prijauciu senom geroms dainoms:))
aba bendtai galit pasakyti atlikeja ir tainos pavadinima, kaip nors susirasiu
oj....... prijauciu senom geroms dainoms:))
cia netik dainos bet ir tik muzika
as ir taigi turejau omeny.........be muzikos nebutu dainu.. ech..
Stanislovai, buk gerutis, atsiusk man kelias bent, kaaa? Kazkaip vis noriu noriu kazka tokio pasiklausyt, bet negaunu niekaip.. gal tu padesi?
Ir man sena muzika pats gazas, bet toli grazu ne viskas. yra kuriniu, kurie dabar atrodo juokingai ir kvailai. o taip yra del to manau kad buvo vaikomasi mados. tie visi blizguciai, elektroniniu instrumentu kisimas visur (net bugnai elektroniniai). o tos dainos kurios islieka ir po 20, 30 metu ir dar veza tai tikrai yra super. Ir siaip manau kad ivertinti kad ir dabartine daina turi praeiti bent kokie 5 metai
jau isiunciau keleta dainu, tik pasitikrink ar gavai nes nesu tikras ar tinkamai veikia dar ta funkcija
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Sena gera muzika