Re: Filmas "Dievų miškas"?
Filmas tikrai labai patiko ir vertas demesio .
bet knyga visgi daugiau minchiu many ir didesni ispudi paliko.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Filmas "Dievų miškas"?
Filmas tikrai labai patiko ir vertas demesio .
bet knyga visgi daugiau minchiu many ir didesni ispudi paliko.
ish kur jy butu galima gauti? :V
Na knyga as skaiciau tikrai gera bet filmo dar nemaciau nez kur gaut irasa..
tai gal kas nors pasakyt is kur gauti filma?
na knyga gera bet filmo dar nemaciau bet butu idomu pamatyt
tai dabar dvejoti pradejau.. ar verta eiti i kino teatra?
verta,nes buvo epizodu,is kuriu juokiausi,nors atrodo,kai skaitai knyga nera is ko zvengt...:) verta verta ir dar karta verta,ne tik knyga perskaityt,bet ir filma paziuret....:p
Maciau as ta filma...Na, kazkaip nelabai man patiko. Tikejausi ko nors idomesnio
velgi patarsiu perskaityti knyga. Manau joje labiau atskleidziamos visos patirtos kancios..
beje jis jau yra nuomoje ir pardavime dvd formate
taip Puipa tas rezisierius,tai mano brolio draugo tetis
Ar verta ji ziureti, kokios nuotaikos paziurejus filma?
galiu pasakyti tik tiek, perskaites knyga norejau ja sakityti dar karta paziurejus filmo kazkaip tokio noro nebuvo :V nors siaip kaip lietuviu kurinys gan neblogai padarytas
tai gal kas nors pasakyt is kur gauti filma?
as turiu kompakte
:):):) CE TAJ PRAJUOKINOT
nezinau, mane tai filmas nuvyle...
:):):) CE TAJ PRAJUOKINOT
ir kas cia tau juokingo, linksmu plauciu zmoguti?
geras fiolmas, bet ji suprast gali tik tie kurie knyga skaite, sakyciau labai geras darbas
Filmas geras tik jau labai uzkniso ziureti i ta pastoviai islendanti mikrafona o siaip tai jega
Bet knyga tikrai reiktu perskaityti jei nori suprasti visa filma.
knygos neperskaiciau, bet is literaturos pamoku atsimenu kas ten per knyga bent jau mazdaug filmas patiko
bet jei perskaitytum knyga tikrai geriau suprast galim. nes pvz filme kaikuriu idomiu dalyku nera . Asmeniskai as tikejausi kad filmas bus ziauresnis pagal knyga bet... jis vistiek idomus:)
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Filmas "Dievų miškas"?