Re: Progressive House
tai vat ir as nezinau...bet sklinda gandai,kad jau organizuoja...lauksim naujienu :]
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
tai vat ir as nezinau...bet sklinda gandai,kad jau organizuoja...lauksim naujienu :]
eisi i seamana?
nezinau dar...jei bus su kuo tai varysiu
aisku aisku
As tai eisiu i toki dj,nes Dave Seaman yra tikrai neblogas dj ir groja tikrai gera muzika.Reitingai jo ir neblogi:D~:D~.Tik mazai kas ji yra girdeja ir del to gali buti mazai zmoniu.Turiu as jo keleta mixu visai neblogi:)
*KASTIS TORRAU: BIG ROOM*
KASTIS TORRAU
gegužės 20 d., šeštadienis, 22:00
klubas EXIT, maironio 19, *kaunas*
bilieto kaina: su atari sms 20, kitiems 25 lt.
*SOBIESKI UOGOS: DAVE SEAMAN*
DAVE SEAMAN / KASTIS TORRAU / VIDIS / MIX
gegužės 26 d., penktadienis, 22:00
bilieto kaina: su atari sms / skrajute 35 lt, su laisvalaikio klubo kortele 40 lt, kitiems 80 lt.
*JIMMY VAN M*
birželio 16 d., penktadienis, 22:00
*SOBIESKI UOGOS: HERNAN CATTANEO*
birželio 25 d., sekmadienis, 22:00
kur visi pradinge?
Matai mazai yra tokiu fanu:|
pastebejau..
Na,buvau as exite kaip grojo Dave Seaman ir visai patiko.Nesitikejau,kad mazai bus tik zmoniu,nes po 22:30 jau buvau viduje,o sale buvo tuscia beveik.Dauguma zmoniu atejo kazkur apie 00 -01 val,o jau 03 val pradejo eiti jau namo:|.Pats Dave pagrojo gerai gal tik man asmeniskai pritruko efektu ir loop.Manau kaip toks geras dj grojo galejo tusas buti geresnis daug kartu.
manau egzai-sesijos viska daro...
Man ir sesija prasidejo,bet kazkaip atejau laimingas po egzo,nes gerai islaikiau:D~.Eisiu ir Herman,nes turetu buti gerai:)
i Hernana ir as atleksiu pagaliau... baigsis visi mokslai ir pagaliau pradesiu vasaroti
jupyyyyyyy!!!!
:D:D:D:]
seroya-only your love (holme ives remix).mp3 paklausykit patiks
ok atsisiusim tikiuosi see ya all @ Hernan
o kaip jum Herman muzika?Man asmeniskai nelabai faina:/daug jo setu turiu,bet nei vienas nepatinka,o jis juk 4 ar 5 dj dabar pasaulyje.As manau jis to nevertas:o.
na man tai neblogas jis, senam exite gera buvo su juo
be progressivo negaleciau.. zabiela.. luke chable.. satoshie tomie..deep dishai:)
Man dabar ir be ju yra geru nauju dj.Tie seni dj dabar grybauja ir groja visai slamsta,o ypac deep dish.Apie deep geriau nekalbesiu,nes visi setai yra popsiniai:o;(
na ne setai bet dainas isleidzia tokias kad per radija groja.. man dar tiesto pawz toks popsininkas
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House