Re: Kosmetika
avon geriuasia firma ))))))))))))
atsigauk mergaite ;D is avono niekada nieko nesu pirkes man ten apgaletina firma
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kosmetika
avon geriuasia firma ))))))))))))
atsigauk mergaite ;D is avono niekada nieko nesu pirkes man ten apgaletina firma
seip kosmetikos is kokios bazes/turgaus/kioskelio niekada nepirkciau, geriau jau tada isvis nepirkt kaip kazkas cia sake arba teptis veida visokiom varskem, nuovirais ar dar kazkokiais naturaliais made at home produktais=)
pati perku dazniausiai Sarmoj arba Eurokos, priklauso nuo to, ko reikia, pvz veido krema turiu megstama viena ir ta pati lygtais Oligovital firmos, kuri perku Eurokos, o jei tarkim pasibaigia tusas, dazniausiai tipenu i kokia nemaza Sarma, kad butu didelis pasirinkimas ir protingu pardaveju, nes jau tuso niekada nesiknaisioju pati, pasigriebiu kokia konsultante ir liepiu man rekomenduot ka nors, kas nesulipdo blakstienu=) paskutiniai du buvo Lorealio. del to ir is katalogu neperku, nes visu pirma megstu matyti, paciupineti ir jei imanoma pauostyti ka perku, be to, su popieriaus lapu nepasikonsultuosi=) nors kazkada ziauriai seniai pirkdavau toki kuno krema Black Dress neatsimenu is Avon ar is Oriflame, bet paskui jis kazkur dingo..:V
o seip kosmetikos naudoju ne taip ir mazai, daugiausia tai visokie kremai - plaukams (Garnier kazkox zalias lb skaniai kvepiantis), veidui, rankoms, kunui. o is dekoratyvines naudoju tik blakstienu tusa, mielai naudociau ir lupu blizgesi, bet 40lt jam gaila, o pigesni mano sausoms lupoms buna tikra tragedija, todel naudoju tik balzama=) beje geriausiai drekinantis - lietuviskas saltalankiu Biodermos-L firmos
P.S. lb juokingai cia kazkuri panelyte pasake, kad tusa galima rasti kiekvienoj "dazu parduotuvej":D idomu guaso ar tu, kur luboms dazyti?:D
as tai gaunu dovanu is avon.tai kolkas neperku nei tusu, nei losijonu, nei kremu.
jau geriau nusipirkti brangiau bet maziau is geru firminiu parduotuviu nei is kioskeliu daug padisofkiu! tai tiek
hm..retaj naudoju kosmetika,tej pasitenkinu tik kwepalajs..:) o kwepalaj bent jau man swarbus dalykas..juk nesmirdesi..prakajtu..:))
hm..retaj naudoju kosmetika,tej pasitenkinu tik kwepalajs..:) o kwepalaj bent jau man swarbus dalykas..juk nesmirdesi..prakajtu..:))
ir kodel visos tokio amziaus panos mano, kad prisipurks kvepalu ant prakaito ir kvepes?.. kai reikia rubinej persirenginet su tokiom ismintingom, tai uzdust galima.. praustis reikia, kad nesmirdetum, o tik tada kvepintis:V
Kosmetikos beveik nenaudoju tik akim piestukus seip tai uzsuku i neprastos kokybes parduotuves
pudra ir tusas tik kokybiski ir is parduotuves. Lupu blizgis kaip papuola Krema veidui irgi stengiuos kokybiska. Pvz. Nivea visai nebrangus ir labai geras ~ Na tiesiog visos atrandam sau tinkamiausius produktus. Nebutinai jie turi but brangus
Juste reiketu dazniau praustis, o ne kvepalais uzdengti prakaito kvapa !!!
dieve..niekad neinu i kazkokius kaip sakai "kioskelius" jau nepatingiu ir i sarma oriflame&avon uzeit...:)
kuo brangesne kosmetika tuo ji geresne:)
na jei nori atrodyt graziai tai tenka paklot pinigeliu... o kitaip tai tik pries zmones apsijuoksi
o as tai naudoju
Loreal,Maybelline
na jei nori atrodyt graziai tai tenka paklot pinigeliu... o kitaip tai tik pries zmones apsijuoksi
o is kur zinai?
Turejau mergina kazkada gi:) nesu jau toks atgyvenes ;DDD tai zinau kiek ji isleisdavo... tusui (40 - 60lt) ir visoms kitoms reikmems... baisu ! Gerai kad manasis garderomas pigokas ! beveik )
beveik?
tai ka nesioji?
Turejau mergina kazkada gi:) nesu jau toks atgyvenes ;DDD tai zinau kiek ji isleisdavo... tusui (40 - 60lt) ir visoms kitoms reikmems... baisu ! Gerai kad manasis garderomas pigokas ! beveik )
Tai uz tai kas lieka,tai po to tavo panelei atskyla
auris,19 uzuojauta
jo gaila aurio ;(
paliudekim visi kartu
na gerai..nukrypom nuo temos...
bet tos pigios kioskuose kosmetikos tai pat cool
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kosmetika