Topic: koks stilius prie sirdies ?
man pavyzdziui patinka: jazz, blues, rock
oll, jive, rap. o kokios jum? kas populiaru siuo momentu lietuviu ausiai? kaip manote?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks stilius prie sirdies ?
man pavyzdziui patinka: jazz, blues, rock
oll, jive, rap. o kokios jum? kas populiaru siuo momentu lietuviu ausiai? kaip manote?
manau tereikia paziuret kitoje temoke ka zmones klauso ir bus aisku
Progres... drumb... thn... :V
sory bet manau kad analogisku temu gal 2
Rock(punk, alternative, hard), rap, techno:) Bet kartais dera ir rusiskas bei lietuviskas popsas, na aisku, po keliu taureliu:D
na bet siaip amn tai hip-hop:-D R&B dance biski popsas lt beveik neklausau ne nebent kaip linas minejo po keletos taureliu o rusisku visai neklausau nepatinka :-(:O:=D
Rockas, Heave/Power/Speed/Trash Metal...
Ka cia dar prirasyti...
viska kur skamba nuostabus bliudu ansamblis ;D
kiekvieno ausiai skirtinga muzika skirtingai maloniai skamba
o man asmeniskai atliekamos muzikos stilius visai itakos nedaro svarbiausia kad muzika butu GERA tikraja to zodzio prasme ir nesvarbu ar tai rap, rock, jazz ar kita chuinia
kiekvieno ausiai skirtinga muzika skirtingai maloniai skamba
o man asmeniskai atliekamos muzikos stilius visai itakos nedaro svarbiausia kad muzika butu GERA tikraja to zodzio prasme ir nesvarbu ar tai rap, rock, jazz ar kita chuinia
trumpai tariant, klausai visko is eiles, nes neturi savo skonio.. cia siaip, toks pastebejimas.. peace..
da **** tu su savo skoniu kiekvieno stiliaus muzikoje gali atrasti kazka kas uzkabina yra tik geri ir blogi to stiliaus atlikejai arba dainos, kurios kazka turi tokio kas kabina ir visiskas fuflo
netikiu, kad zmogui gali patikti tik vieno stiliaus muzika ir visos sukurtos dainos be isimties
rock visos atšakos, hip-hop, IDM. [[;
Nu apie Metal Rock taij jau patyliu...
Nu apie Metal Rock taij jau patyliu...
Kodėl?
o man rockas ir nu metalas metalas......Arturas totalus forsas turbut klauso repo ir hip hopo ane?
..gothic rock..metal..rock..
o man rockas ir nu metalas metalas......Arturas totalus forsas turbut klauso repo ir hip hopo ane?
Jovita jai tu netotali blondine kaip avatare tai pasakyk kas yra rap ir hip hop? kuom jie skirias?
repas veza!!!!!!!!!!!!!:)))))))))
gothic metal, rock, dainuojamoji poezija ) shitie geri,,, o tie rep taj mazhumele zhiauroka,, nu dar eminemas taj eminemas bet kiti,,,
hip-hopas..RAP....nes shoku tik pagal tokia muzika
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks stilius prie sirdies ?