321

Re: pirmas bucinys (laizekas)

kazkaip to visai neirodot...

322

o vat nekalbek uz visas,ok?;p jei tau pasitaike nemokshos (sorriukas),tai nereishkia,kad visos tokios....o kartais net nemokejime esme...esme kartais buna meile,traukoj,aistroj...tada bucinys buna pats nuostabiausias....o jei bucinys buna tik shiaip,ish girtumo,ish neturejimo ka veikt,ish lazybu ar pan.,jis tebus paprastas lupu ir liezuviu susilietimas bei seiliu apsikeitimas:p big_smile

323

Man buvi 13.Jausmas lb fainas,O jei dar vaikinas moka buciuotis,tai is vis pasaka :-D:D~:D)

324

Indre, 18 wrote:

o vat nekalbek uz visas,ok?;p jei tau pasitaike nemokshos (sorriukas),tai nereishkia,kad visos tokios....o kartais net nemokejime esme...esme kartais buna meile,traukoj,aistroj...tada bucinys buna pats nuostabiausias....o jei bucinys buna tik shiaip,ish girtumo,ish neturejimo ka veikt,ish lazybu ar pan.,jis tebus paprastas lupu ir liezuviu susilietimas bei seiliu apsikeitimas:p big_smile

as buciavaus su mylimu zmogum ( mes dar draugaujam iki siol ) bet jis kazkodel priesinas visalaika neutral

325

Greta, 12 wrote:

kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete

tai buvo pries 4 metus, per puskes vestuves, o koks tai jausmas nesakysiu smile

326

Niuz Vilmante davai pasakyk.l;D

327

nu man tai tikrai kzkodel nepatiko, gal del to kad ne su mylimu zmogum?

328

Pamenu, tada net is baimes dziuvo lupos, drebejo kinkos, nes nezinojau, kaip tai reikia daryti. Vaikinukas buvo taip arti, kad nebuvo jokios iseities, kaip tik buciuotis..:D Na, ir pasibuciavom. Bucinys buvo lb slapias, taciau man vistiek be galo patiko;) Grizusi namo, atsiguliau i lova ir dar ilgai negalejau uzmigti, masciau apie ji, apie bucini... Ech, grazus prisiminimai...:)

329

mano pirmas buciys buvo 12  big_smile gajla bet nieko daugew is to vakaro nepamenu tongue aj nors viena pamenu big_smile man patiko big_smile:D:D

330

o man tj neswarbu kazhkajp ar blondine ar brunete...wisos jos galima sakyt wienodos tik ajshq widus skirias..:):)

331

beje man buwo taj 12 metuku...:D

332

Augustas, 14 wrote:

o man tj neswarbu kazhkajp ar blondine ar brunete...wisos jos galima sakyt wienodos tik ajshq widus skirias..:):)

O tai darai rentgena?;D

333

gal 10 gal 11 metu buvo... su panasaus amziaus bernu kurio net vardo neprisimenu... cia buvo vyresniu puseseriu itaka.... hmm

334

zinot kai man pirmas kartas buvo.... mergina grazute rudaplauke , rudu akuciu, nu **** kaip sapne viskas vyka....  **** prancuziskas bucinys

335

jo geri tie buciniai visgi...

336

pirma karta.... neatsimenu... kazkada.... zn kad buwo lb lb BAISU big_smile

337

kaip galima neprisimint :? smile

338

meile,pirmas bucinys ach.....

339

Ziuriu, kad as ce dar nepasisakiau:D Amm, dbr tiksliai nepamenu man 15 ar 16, su savo buvusia pana:) Na, ka galiu pasakyt, aisku kad patiko:D

340

visiem patinka ... big_smile