Re: pirmas bucinys (laizekas)
kazkaip to visai neirodot...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kazkaip to visai neirodot...
o vat nekalbek uz visas,ok?;p jei tau pasitaike nemokshos (sorriukas),tai nereishkia,kad visos tokios....o kartais net nemokejime esme...esme kartais buna meile,traukoj,aistroj...tada bucinys buna pats nuostabiausias....o jei bucinys buna tik shiaip,ish girtumo,ish neturejimo ka veikt,ish lazybu ar pan.,jis tebus paprastas lupu ir liezuviu susilietimas bei seiliu apsikeitimas:p
Man buvi 13.Jausmas lb fainas,O jei dar vaikinas moka buciuotis,tai is vis pasaka :-D:D~:D)
o vat nekalbek uz visas,ok?;p jei tau pasitaike nemokshos (sorriukas),tai nereishkia,kad visos tokios....o kartais net nemokejime esme...esme kartais buna meile,traukoj,aistroj...tada bucinys buna pats nuostabiausias....o jei bucinys buna tik shiaip,ish girtumo,ish neturejimo ka veikt,ish lazybu ar pan.,jis tebus paprastas lupu ir liezuviu susilietimas bei seiliu apsikeitimas:p
as buciavaus su mylimu zmogum ( mes dar draugaujam iki siol ) bet jis kazkodel priesinas visalaika
kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
tai buvo pries 4 metus, per puskes vestuves, o koks tai jausmas nesakysiu
Niuz Vilmante davai pasakyk.l;D
nu man tai tikrai kzkodel nepatiko, gal del to kad ne su mylimu zmogum?
Pamenu, tada net is baimes dziuvo lupos, drebejo kinkos, nes nezinojau, kaip tai reikia daryti. Vaikinukas buvo taip arti, kad nebuvo jokios iseities, kaip tik buciuotis..:D Na, ir pasibuciavom. Bucinys buvo lb slapias, taciau man vistiek be galo patiko;) Grizusi namo, atsiguliau i lova ir dar ilgai negalejau uzmigti, masciau apie ji, apie bucini... Ech, grazus prisiminimai...:)
mano pirmas buciys buvo 12 gajla bet nieko daugew is to vakaro nepamenu aj nors viena pamenu man patiko :D:D
o man tj neswarbu kazhkajp ar blondine ar brunete...wisos jos galima sakyt wienodos tik ajshq widus skirias..:):)
beje man buwo taj 12 metuku...:D
o man tj neswarbu kazhkajp ar blondine ar brunete...wisos jos galima sakyt wienodos tik ajshq widus skirias..:):)
O tai darai rentgena?;D
gal 10 gal 11 metu buvo... su panasaus amziaus bernu kurio net vardo neprisimenu... cia buvo vyresniu puseseriu itaka....
zinot kai man pirmas kartas buvo.... mergina grazute rudaplauke , rudu akuciu, nu **** kaip sapne viskas vyka.... **** prancuziskas bucinys
jo geri tie buciniai visgi...
pirma karta.... neatsimenu... kazkada.... zn kad buwo lb lb BAISU
kaip galima neprisimint :?
meile,pirmas bucinys ach.....
Ziuriu, kad as ce dar nepasisakiau:D Amm, dbr tiksliai nepamenu man 15 ar 16, su savo buvusia pana:) Na, ka galiu pasakyt, aisku kad patiko:D
visiem patinka ...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)