Re: Kaip man susirasti vaikina?
o man atrodo kad temos autore 18kos neturi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip man susirasti vaikina?
, na juk visko buna ... neverta del vieno shudo atsisakyt gero metodo
o gal per seksualiai atrodei ;D
na o draugai ir drauges , ju draugai ir drauges ...
stenkis kuo daugiau bendraut ir kaip imanoma labiau praplest savo pazistamu rata ir pamatysi kai atrasi savo antraja puse...
nors gan daznai zmones ieskodami kazko nepastebi to kas randasi visai salia ...
aciu uz patarimus
, na juk visko buna ... neverta del vieno shudo atsisakyt gero metodo
o gal per seksualiai atrodei ;D
na o draugai ir drauges , ju draugai ir drauges ...
stenkis kuo daugiau bendraut ir kaip imanoma labiau praplest savo pazistamu rata ir pamatysi kai atrasi savo antraja puse...
nors gan daznai zmones ieskodami kazko nepastebi to kas randasi visai salia ...
aciu uz patarimus
am na visko gali buti gal dokumentuose matus kazkaip sumaise... ar as kalta kad jaunai atrodau???
pagal isvaizda pritarciau bet kas ten zino ta jaunima
mane taip 15 mete viena kart apgavo...
Gintaras, 23 wrote:o man atrodo kad temos autore 18kos neturi
man gal pradeti tonas makiazo detis kad atrodyciau viresne?? nemanau kad atrodymas jaunau tai blogai netaip greitai pasensiu
esme ne tik atrodyme jaunai, bet ir poziuryje i gyvenima
nu aisku..
Tautvydas, 20 wrote:Gintaras, 23 wrote:o man atrodo kad temos autore 18kos neturi
man gal pradeti tonas makiazo detis kad atrodyciau viresne?? nemanau kad atrodymas jaunau tai blogai netaip greitai pasensiu
nesijaudink , tai yra privalumas ir nemazas
Margarita, 18 wrote:Tautvydas, 20 wrote:Gintaras, 23 wrote:o man atrodo kad temos autore 18kos neturi
nesijaudink , tai yra privalumas ir nemazas
nuraminai
18kos metu merginos neiesko vaikinu. Jos priziuri save, buna ten kur vaikinai ir atsirenka sau tinkama..
18kos metu merginos neiesko vaikinu. Jos priziuri save, buna ten kur vaikinai ir atsirenka sau tinkama..
na tikrai ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buna visokiu merginu ir visokiu vaikinu ...
tikrai pazistu ne viena namiseda mergina kuriai 18 ar daugiau
jos apsiriboja keliu draugu rateliu ir susirast antra puse joms buna gan problematiska...
visokiu yra ir visokiu reikia
Apie ka cia kalbam, as ir jaunesnis atrodau, nei esu! Manau cia jau nukrypimas nuo temos... :V
Gryzkim prie pagalbos Margaritai rasti vaikina...
Gintaras, 23 wrote:18kos metu merginos neiesko vaikinu. Jos priziuri save, buna ten kur vaikinai ir atsirenka sau tinkama..
jos apsiriboja keliu draugu rateliu ir susirast antra puse joms buna gan problematiska...
gyvenimas toks kad namiseda nepabusi. Galu gale tam pazinciu portalai ir yra
Tautvydas, 20 wrote:Gintaras, 23 wrote:18kos metu merginos neiesko vaikinu. Jos priziuri save, buna ten kur vaikinai ir atsirenka sau tinkama..
gyvenimas toks kad namiseda nepabusi. Galu gale tam pazinciu portalai ir yra
am o kaip manai jei nebuna namisedu ir kai ilga laika sedi prie kompu tuose pazinciu portaluose...
Apie ka cia kalbam, as ir jaunesnis atrodau, nei esu! Manau cia jau nukrypimas nuo temos... :V
Gryzkim prie pagalbos Margaritai rasti vaikina...
as su tavim visiskais sutinku tai man jus padesit ar priekaistausit??
niu susiranda cia pazintis, o jei nieko nebedaro daugiau - komentaru manau nereik
niu susiranda cia pazintis, o jei nieko nebedaro daugiau - komentaru manau nereik
zinai kaip buna per interneta yra taip lenga bendrauti o kai susitinki ir pvz vaikinas visa laika tyli ir is jo reikia traukti zodzius o per interneta jis jau labai drasus...
na tai margarita paieskok cia klaipedeciu ir pasiuntinek jiems bucinukus
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip man susirasti vaikina?