261

Re: Progressive House

joo sake del tu eiliu ir man big_smile nu kiek zinau dar daug kas kaupiasi Trakam.. big_smile:]

262

agha.. sasha.. et smile as galvoju i organzza varyt party jachklube liepos 14

263

nu gerai kai tu kaune gyweni...aj as tai traku lauksiu big_smile:D:] taupysiu pinigelius :=D:D):D)

264

tai jau bilietai yra, pirk pradzioj bus pigiau smile)

265

zinau kad yra.. big_smile rytoj einu jau pirkt big_smile

266

oki smile ir man pajamk smile

267

Gerai ten buvo per Herman ir eiliu nebuvo tik apie pirma val buvo beveik pilna zmoniu.Grojo tai gerai nors visai nepanssiai kaip metrodance ir renesanse.Sakyciau labai stipri ir pikta muzika buvo ta diean net nesitikejau is jo,kad taip pagros.

268

as tai nebepamenu kada paskutiny kart exite buvau ;D

269

hernan taigy toky dance :stumia man atrodo:D o kas trakuose ?:D man ir sako aukujet trakai bet bolia kas ten bus ? big_smile

corstein: nzn kaip lietuvoje  pagros bet kaip grojo s.airijoje tai nesveikas big_smile
p.s kas zinot DJ WayneEins LEE ???????

270

o as tokiu ne pazistu tongue

271

hernanas dance? kazka vaikeli maisai... trakuose sasha.. ir tu dar nzn?

272

Yra dvi žmonių grupės - vieni kurie klauso progressive nes jiems tai mados reikalas, o kiti - rimtai domissi šiuo stiliumi ir jiems tai yra viskas. Nepritariu nuomonei kad progressive klausosi visi iki 20/21 m o po to keičia stilių, nė velnio, sutinku isšvis mažai žmonių kam jis patinka. Kas jį rimtai propaguoja tai abejoju kad taip lengvai ims ir paskeis pomėgius.

273

Evaldas, 21 wrote:

hernan taigy toky dance :stumia man atrodo:D o kas trakuose ?:D man ir sako aukujet trakai bet bolia kas ten bus ? big_smile

corstein: nzn kaip lietuvoje  pagros bet kaip grojo s.airijoje tai nesveikas big_smile
p.s kas zinot DJ WayneEins LEE ???????

http://www.purefuture.lt:8080/purefuture/trakai06 va tau nuoroda skaiyk kiek tik sirdute geidzia big_smile:D:D:]

274

**** as ne lietuvoi todel ir nzn kas trakuose big_smile o del hernan nu sakau lygtais big_smile beje jis man nelabai smile nu aisku klubuose kai pagroja tai pasaka bet poto daznai buna kad sh big_smile

275

Mantas, 21 wrote:

Yra dvi žmonių grupės - vieni kurie klauso progressive nes jiems tai mados reikalas, o kiti - rimtai domissi šiuo stiliumi ir jiems tai yra viskas. Nepritariu nuomonei kad progressive klausosi visi iki 20/21 m o po to keičia stilių, nė velnio, sutinku isšvis mažai žmonių kam jis patinka. Kas jį rimtai propaguoja tai abejoju kad taip lengvai ims ir paskeis pomėgius.

na patinka man... klausau nes patinka! ne jokia mada! niekam nesiulau klausyk sita, o ne kita. gera mintis, bet mada yra ta, kad va Evaldas sake kad Hernanas groja popsa... nzn geriau patylet, o ne sakyk kad popsa groja yikes

276

Gytis, 20 wrote:
Mantas, 21 wrote:

na patinka man... klausau nes patinka! ne jokia mada! niekam nesiulau klausyk sita, o ne kita. gera mintis, bet mada yra ta, kad va Evaldas sake kad Hernanas groja popsa... nzn geriau patylet, o ne sakyk kad popsa groja yikes

ha ha haLOL nu jie tau dance ir popsas yra tas pac tai tau gerau patylet wink siaip as pac progressyva klausau ne del mados o patinka:P taip kad nereikia cia skynti razmarinu is mano sodo:::223

277

Busim trakuosna, ivertinsim kaip Sasha grajins ;] Patiko progressive house seniai.. pries kokius 4 metus.. kai tik atsirado Lietuvoje.. Tada veiksmas vyko Gravity cikle Evolution

278

Evaldai! tai cia tu sakei kad Hernanas groja popsa! as neklausau nei popso nei dance!

279

parodyk poosta kad sakiau groja POPSA duok man tiksliai nurodyta zody POPSA o jei tau DANCE yra popsas tai reiskia viskas yra popsas . hard dance aka pagal gyti yra HARD POPSAS !!! :::223

280

jei nesikartosiu smile tai Kings of Leon - milk(stretch and vern edit) smile  galesiu atsiusti kam smile ir jei neklystu ne ripa tongue