Re: Vairavimas isgerus
Mantai18, daryk isvadas!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Vairavimas isgerus
Mantai18, daryk isvadas!
tai ir darau
o kam siais laikais nera teke girtam vaziuoti :V budavo reikalas ir vaziuodavau kaime, mieste tikrai neisdrysciau buteli alaus isgres visada be baimes sedu uz vairo, nes zinau, kad tokia doze mano reakcijos vairuoti masina nepablogino ir beto esu isitikines, kad 0.4 promiles nevirsyju
svarbiausia isgerus vaziuoti su protu ir neisijausti i ralio meistro vaidmeni
draugas labai protingai isgeres vaziuoja trecias begis, greitis 50km/h ir 5km ramiai namo kaimo keliukais
na o prisprogus taip, kad vos paeiti begali tai geriau is karto i lova virsti, o ne apie vairavima mastyti
bet kazkaip sugeba zmones vaziuoti ir 4 promiles dar ipucia
nekenciu girtu !!! neduok dieve man ant akiu pasivelia kuris sedi masinoje cia tipo pazystami nesu manijakas nepuldineju prie visu atimu raktelius is kart ir fsiuo!!!! reik pagalvoti netik apie save bet ir apie kitus!!!
ir apie masina dar verta pamastyti po pasivazinejimo girtam, daugeliui paskui masinu isore biski patvarkyti tenka
Siaip kad pargryzt sugeba tai daugiau remiasi tais isugdytais refleksais, o atsiradus neiprastai kliuciai pasimeta ir ja.. nutrenkia.. pvz zmones einancius per pereja ar pan. Vien jau isgerusiu vairuotoju padarytu avariju skaicius sakos savo. Siaip ar taip tikiuosi, kad pas mus atvilks britiska tvarka - uz pirma pagavima isgerus - bauda + viesieji darbai, uz antra (o jei ir siaip linkes nusikalst - ir jau pirmuoju atveju) - sest i kvadratine saule paziuret keliems metams. Paprasta ir veiksminga. Zaidi su kitu gyvybem - atsakyk
Va cia tai, Gintarai, gerulis Tik galetu pirma karta dar tik ispejima duot
abejoju ar ispejimai padeda, reikia is karto grieztos priemones, tada kita karta nenores net bandyt. va ka tik per zinias sake, autobuso vairuotojas pries kelis metus sukeles avarija kurioje zuvo zmogus, nuteistas liktinai, vel girtas vaziavo ir vel avarija padare. kur protas ?
ten pas ji vietoj proto skaidrus skystimas matyt jau buvo
nieks manęs nepriverstų sėst už vairo girtos ar apsvaigusios:) aš jau susinervinus nesėdu už vairo, tai girta.. o dar kai aš tokia išsblaškius..
as vazinedavau isgeres laimei dar nieko blogo nenutikdavo dazniausiai dabar girtas nebesugebu masinos atsirakint. o anksciau kai sugebedavau niekas manes nebesulaikdavo sesdavau ir vaziuodavau. gerai kad tas noras pamazu praeina
as vazinedavau isgeres laimei dar nieko blogo nenutikdavo dazniausiai dabar girtas nebesugebu masinos atsirakint. o anksciau kai sugebedavau niekas manes nebesulaikdavo sesdavau ir vaziuodavau. gerai kad tas noras pamazu praeina
sitos ydos tai reiketu tau kuo greiciau atsikratyti
nors siaip visai smagu kokia nors trasa issinuomoti ir truputi ant drasos padarius pralekti
bet tik truputi ant drasos, o ne po 0.5l ant galvos
Nevairokite isgere arba Negerkite uz vairo :D~:D~:D~:D~
NEWER DRINK AND DRIVE :pp BETER SMOKE AND FLY ---
p.s vazineju visoks tik dazniau and FLY
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Vairavimas isgerus