341

Re: pirmas bucinys (laizekas)

na va , katik grįžau iš Ispanų... Nu ir ką , buvo puiki proga pirmam rimtam bučiniui... Bet vis dėl to supratau dar kartą , kad aš merginų netraukiu... sad

342

bet tave merginos traukia wink

343

Gediminas, 16 wrote:

visiem patinka ... big_smile

ne wisiem... big_smile

344

daugumai patinka o kdl tau nepatinka ? :?

345

pirmas...chmm.. o jis buwo visaj neseniai... na istikruju man tai nieko ypatingo...  na o 11metes sejs laikais patyrusios big_smile big_smile

346

Man ne per seniausiai vaikinas, su kuriuo buvo pirmas bučinys, parašė, kad jam buvo su manim pirmas gražus bučinys smile Šiaip jis anksčiau buvo bučiavęsis, bet su manim buvo pirmas gražus tongue Įdomu, kodėl tai pasakė tik po beveik metų? Tikriausiai tiesiog užplūdo praeities prisiminimai smile

347

o kajp tau paciai? patiko? :?

348

Jau rašiau seniau čia. Nei patiko, nei nepatiko. Maniau, kad tai bus kas nors nepaprasto, bet... Na, tiesiog nieko ypatingo... Bet neprarandu vilties, kad antras (ar dar kuris nors sekantis) bus įspūdingesnis...

349

kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))

350

Evelina, 14 wrote:

kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))

pabrėžiu "aciu dievui su mylimu zmogum" o įmanoma bučiuotis ir su nemylimu?

351

o tai ka ne?! prisigeri ir davai... jami kas papuola po ranka ir i darba xD

352

Dovydas, 17 wrote:

o tai ka ne?! prisigeri ir davai... jami kas papuola po ranka ir i darba xD

nu tai gerk maziau arba bent ziurek kad nepasitaikytu kokia pabaisa

:-(

353

buciuotis tai dar nereiskia pasimylet... nebutina but isimylejusiam. uztenka bent susizavejusiam but tongue

354

Ruta, 16 wrote:

buciuotis tai dar nereiskia pasimylet... nebutina but isimylejusiam. uztenka bent susizavejusiam but tongue

pritariu :::220

355

geriause bucioutis truputeli isgerusem nes tada ispudingiuaia.... http://forumas.ieskok.lt/imgload/1013

356

pirmas laizekas visada turi but lovoj

357

kodel tip manaij ...nebutinaij mano pvz prmas laizekas buvo diskane ir  ne ant lovos o pas vaikina ant keliu... smile

358

Gytis, 16 wrote:

pirmas laizekas visada turi but lovoj

**** as nesveikas pirmas laizekas buvo gamtoj vasara gulint aukstoj zolej ciulbant pauksciams ir  nuostabiausiai merginai bunant salia (tuo metu ;/) nusaukit mane...

359

Pirmas bucinis al pries kokia 7-8 metus senas ir geras pamenu iki siol ir nesiosiu ji iki pat mirties

360

antras geresnis uz pirma:?