Re: pirmas bucinys (laizekas)
na va , katik grįžau iš Ispanų... Nu ir ką , buvo puiki proga pirmam rimtam bučiniui... Bet vis dėl to supratau dar kartą , kad aš merginų netraukiu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na va , katik grįžau iš Ispanų... Nu ir ką , buvo puiki proga pirmam rimtam bučiniui... Bet vis dėl to supratau dar kartą , kad aš merginų netraukiu...
bet tave merginos traukia
visiem patinka ...
ne wisiem...
daugumai patinka o kdl tau nepatinka ? :?
pirmas...chmm.. o jis buwo visaj neseniai... na istikruju man tai nieko ypatingo... na o 11metes sejs laikais patyrusios
Man ne per seniausiai vaikinas, su kuriuo buvo pirmas bučinys, parašė, kad jam buvo su manim pirmas gražus bučinys Šiaip jis anksčiau buvo bučiavęsis, bet su manim buvo pirmas gražus Įdomu, kodėl tai pasakė tik po beveik metų? Tikriausiai tiesiog užplūdo praeities prisiminimai
o kajp tau paciai? patiko? :?
Jau rašiau seniau čia. Nei patiko, nei nepatiko. Maniau, kad tai bus kas nors nepaprasto, bet... Na, tiesiog nieko ypatingo... Bet neprarandu vilties, kad antras (ar dar kuris nors sekantis) bus įspūdingesnis...
kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))
kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))
pabrėžiu "aciu dievui su mylimu zmogum" o įmanoma bučiuotis ir su nemylimu?
o tai ka ne?! prisigeri ir davai... jami kas papuola po ranka ir i darba xD
o tai ka ne?! prisigeri ir davai... jami kas papuola po ranka ir i darba xD
nu tai gerk maziau arba bent ziurek kad nepasitaikytu kokia pabaisa
:-(
buciuotis tai dar nereiskia pasimylet... nebutina but isimylejusiam. uztenka bent susizavejusiam but
buciuotis tai dar nereiskia pasimylet... nebutina but isimylejusiam. uztenka bent susizavejusiam but
pritariu
geriause bucioutis truputeli isgerusem nes tada ispudingiuaia....
pirmas laizekas visada turi but lovoj
kodel tip manaij ...nebutinaij mano pvz prmas laizekas buvo diskane ir ne ant lovos o pas vaikina ant keliu...
pirmas laizekas visada turi but lovoj
**** as nesveikas pirmas laizekas buvo gamtoj vasara gulint aukstoj zolej ciulbant pauksciams ir nuostabiausiai merginai bunant salia (tuo metu ;/) nusaukit mane...
Pirmas bucinis al pries kokia 7-8 metus senas ir geras pamenu iki siol ir nesiosiu ji iki pat mirties
antras geresnis uz pirma:?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)