You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar Lietuvos vaikinams trūksta romantikos?
radai ko paklausti
manau jie labeu realistiski kazkokie:=(
manau jie labeu realistiski kazkokie:=(
kaip pirstu i aki
vaikinai praktiski
nevelnio yra tu romantiku ir yra ir svajotoju... Visko yra tik jie nevaiksto su iskabom "As romantikas" arba "as pridurkas"
Beto... vaikinam turbut truksta, nes siuolaikinems merginoms terupi materialus dalykai... masina... stora vaikino pinigine... brrr, bjauru. Jei taip ir toliau, meiles nebelix !
Sitam amziuje romantika ne madinga
sitam amziuj madingas bjaurus materializmas. masinos, pinigai, auksines grandines... brrr... Creapy...
sitam amziuj madingas bjaurus materializmas. masinos, pinigai, auksines grandines... brrr... Creapy...
tu teisus ir manau tai ne pats geriausias amzius
tai pala pala.. o argi pacios panos sito nenori? man rodos siais laikais i bachura vaziuojanciu su golfu antru nei neziuri..
Beto... vaikinam turbut truksta, nes siuolaikinems merginoms terupi materialus dalykai... masina... stora vaikino pinigine... brrr, bjauru. Jei taip ir toliau, meiles nebelix !
:-]:-D:D~
Auris, 19 wrote:
:-]:-D:D~
Ne visos merginos tokios
tai pala pala.. o argi pacios panos sito nenori? man rodos siais laikais i bachura vaziuojanciu su golfu antru nei neziuri..
tai vat kalba ir eina apie panas, kad jos ant tiek sumaterialejusios, kad bjauru gyvent darosi...
Merginos ! Darykit isvadas, nes greit galesit tiesiai sviesiai ir tuoktis su ta masina ir stora pinigine baznycioje, o ne su vaikinu kuri mylite :]
zinai gal bendrauk ne su fyfom kurios nori uz tavo pinigelius manikuria pasidaryt .... manau kaip ir yra merginu kurios ziuri i vaikinu pinigines taip ir yra vaikinu kurie prisitaike prie to ..... ir tada kai tikies silumos greiciau gausi ziedeli ar grandinele .......... geda . visiskai pamirsta tai kas nematerialu ir gera....
tavo tiesa:) bet dazniausiai tai buna del to kad taip pripratinot gyvent. Kad viska galima nusipirkt pinigais ir viskas uzglaistoma kazkokiom menkom dovanelem.
Juk dazna panele tau patvirtins kad miela gaut is vaikino koki nors menknieki ))) prilygina tai vos ne su romantika, nors cia nieko bendro nera...visiskai... Romantika ir Materializmas nesusiejami dalykai
Be to, šiuolaikiniams vaikinams terūpi tik didžiapapės, storašiknės, peroksidinės merginos
:]
na apie didziapapes, peroksidines blondines tai patylesma joms net ir su piniginais neitiksi... :? Kalba eina apie paprastas vidutines merginas. Jei ji gyvena kur kaime toli tai dar bus nesugadinta, bet jei uzsoksi ant miestietes:) tai niekada negali zinot ko is tokios tiketis...
arba galbut cia mano pacio bedos kad vis iziuriu koki nors materializma ir mane tai purto... Turbut sergu kazkokia liga :DDD
Užsiminei apie kaimo merginas, atsiminiau linksmą anekdotą:D heh.
Galbūt visąlaik užsoki ant tokių mergužėlių, arba tau veidenasi, jog visoms rūpi tik meterialūs dalykai;}
matyt man nesiseka surast tos normalios, ne tam pasauly gyvenu, ne tarp tokiu merginu vaikstau. Arba gal tiesiog mano rusiskos kokybes radiolokatoriai sugede :]
Bet pastebejau labai zymu fakta, kad romantika siais laikais isnyko... jei nori nuvaziuot prie juros vakare palydet saulelydi su mergina... jai iskarto klausimas "O kaip grisim?". Ir ne duok Dieve pasakysi ka pestute nes neturim masinos...
Tai tu nori nualint silpnosios lyties atstoves:D
šiaip ar taip, nesiginčysiu, nes taip iš tikrųjų būna.
na man tokios problemos nekyla nes gyvenu prie juros zinai manau kad cia abieju lyciu problema galbut merginos apsigina materializmu nuo vaikinu isdavysciu jug vis kazkas lieka ( cia ne mano pozicija) daznai jug merginos lieka ant ledo nes vaikinas nubego paskui grazesne lieknesne............................... bet konstatuoju fakta lietuvoje dar yra romantikos ne tiek daug bet yra
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar Lietuvos vaikinams trūksta romantikos?