121

Re: Ieskok.lt poros...

o as vaikino cia nesusiradau, taciau susiradau nuostabia drauge, kuria galeciau vadinti seserimi, nes mudvi visad palaikom viena kita, kad ir kas negero nutiktu ir dziaugiames viena kitos laime smile o ir siaip nemazai puikiu zmoguciu cia teko pazinti.. smile ieskok.lt - mano mylimiausias puslapis smile wink

122

Sveikos paneles esu vienisas be zlingu iprociu ne toks jau senas 23 m viengungis gal rsciau cia savo antra puse forumu neskaitau tad gal i maila jei kuri susidomesit beje as is kaimo Kelmes :] dekui uz laiskucius

123

taijp turejau labaij grazia draugyste ir iki siol draugauju labaij dekoju ieskok.lt

124

galeciau ir as pasidalint sawo prisiminiais..apie jau buvusia mergina..bet nenoriu jos skaudinti ir siaip..nes ji cia ieskoke..nepaskutini vaidmeni atlieka..

125

ka as zinau wink nesiskundziu iki siolei! smile 4 metai jau kaip kartu smile deka ieskok.lt smile

126

Deividas, 23 wrote:

negirdejes apie isimtis
bet manau susipazinimas klube ar mieste ar nete lygiai tas pats

Pritariu.
Ieskoko deka suradau nemazai geru drugu.

127

mano brolis rado sau mergina tai jie jau apie 1,5 metu kartu ir zada toktis
va wink

128

wow cia net vyra/zmona galima susirasti?as nustebes smile

129

tai suskubk, nes liksi senbernis;)))

130

suradaw cea dawg draugu

131

Augustinas, 16 wrote:

wow cia net vyra/zmona galima susirasti?as nustebes smile

as irgi big_smile

132

As tai nzn cia nematydamas zmogaus irl nemoku jo sudominti ir uzkalbinti internete... todel nors sedziu sitam puslay jau kokie 4 metai taip nieko ir nesusiradau nors tikrai esu protingas ir grazus vaikinukas. Nesusiradau gal del to kad niekad ir nekilo mintis cia nieko ieskoti o bendrauju su draugais irl per sita puslapiuka. Bet jei kas parasytu... big_smile

133

Teisingai,as irgi ieskau sau antros puses in real nenusiseka vis smile tai ir man brukstelt pora zodeliu galit wink

134

tai as ir ieskau big_smile noriu viso haremo big_smile tik niekaip nerandu savanoriu big_smile

135

smagiau, kai suranda, o ne kai ieškoti reikia :V

136

Osvaldas, 19 wrote:

As tai nzn cia nematydamas zmogaus irl nemoku jo sudominti ir uzkalbinti internete... todel nors sedziu sitam puslay jau kokie 4 metai taip nieko ir nesusiradau nors tikrai esu protingas ir grazus vaikinukas. Nesusiradau gal del to kad niekad ir nekilo mintis cia nieko ieskoti o bendrauju su draugais irl per sita puslapiuka. Bet jei kas parasytu... big_smile

tai gal tiesiog nesi toks protingas kaip manai apie save? p ovz tik grazus arba tik protingas ;]
jei nemoki sudomint tai daryk isvadas.kazko truksta, ar ne?

137

smile

138

na per ieskok.lt buvo ne viena draugyste aisq ...bet buvo viena labai isiminta tai kai susipazinau su savo pirmaja meile ...

139

savo vyra susiradau ne internetiniu pazinciu deka.ir dziaugiuosi...internetas atima daly draugystes prazdios.tuo zvilgsnius vogciom ziuretus,nuziuretus...kaip susitinki pirma karta tai jau netaip ir idomu buna nes jau puse gyvenimo buni issiaiskines per interneta..poto paaiskeja melagyste ir realybes skirtumas nuo virtualaus sukurto gyvenimo ir taip daug skaudziau buna kaip nepateisina tavo susikurto,ar tiesiog sukurto ir ipirsto ivaizdzio...tai atema zavesio...

140

na ka mano manymu klube vaikina sutikus is ju poros nesigauna kadangi jie dazmiausia ieskosi tam vakarui merginos su slapta mintim, o cia tu pabendrauji dazniausia matosi kas per zmogus susitikus matai ar gali but draugu, ar meile, ar paprasciausia tik pamatei ir viskas baikta