Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
kadangi esu zema,tai visi praktiskai uz mane aukstesni:D ir zemnio taip nenoreciau:) bet teko draugaut uz save beveik 30cm aukstesniu tai sunkoka truputeli
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
kadangi esu zema,tai visi praktiskai uz mane aukstesni:D ir zemnio taip nenoreciau:) bet teko draugaut uz save beveik 30cm aukstesniu tai sunkoka truputeli
kas sunkoka buvo noreciau suzinoti? :V
noreciau su aukstesne padraugaut idomu butu
nju zinoma nenoreciau draugaut su devynauksciu taciau vaikinas turetu but uz mane aukstensnis nes kitaip nejaukiai jausciaus..
as manau kad tai turi itakos(siek tiek tai tikrai) man asmeniskai graziau kai vaikinas aukstesnis uz mergina nei mergina uz vaikina.
as tai draugavau kazkada su vaikinu ... tai patikekit ...
man tas labai trugde nei aukstakulniu bateliu apsiausi,o dar, jei nuotrauka darydavomes tai as visada pritupdavau juokinga ar ne.
na bet patys pagalvokit.... nesakykit kad nerupi...
visada demesys pirma tenka aukstesniam vaikinui,juk merginoms reikia kad butu kur pasislept nuo audros;)
tai va o as jau radau kur pasislept nuo audros......esu laiminga...:):)
Siaip tai miela paziuret, kai vaikinas zemesnis uz panele... Jis taip laksto toks iki pazastu... Tikrai miela... Atrodo kaip mamyte su vaikeliu...
jei vaikinas yra panasaus ugio ir jam nepatinka aukstesnes tj panos turesit bedu, nes aukstakulnius gausit padet toli toli... is patirties sakau
ne ne su tom [prancuzikom porelem nepradekit geriau... nes ka man tada reikes ieskot 200 cm merginos??? o siaip tai va manau kad neturi esmes ugis... nors siaip asmeniskai man labiau patinka zemos paneles...
Ugis neturi reiksmes
cia viskas priklauso nuo skonio
man pvz geriau augstesni
Pamatytumet jus ilagausko zhmona Nu dar Sabonio Nu dar keletos...
:V o man ugis turi reiksme
man irgi ugis yra svarbu.. pati esu auksta tai su mazesniu vaikinuku kuprinuosi ir speju jis nepatogiai jauciasi kai mergina aukstesne..bet gal ir nesijaucia... nesuprasi tu vyru..
as manau kad vaikino ar merginos ugis meilei ne stabdis
niu jop o koks ugis yra geras :?as ne per aukstas
Sutinku kad meilei nei ugis nei isvaizda ar yprociai nera svarbu.. bet juk pasitinkam su izvaizda
170 SAulius 24
kam tu cia per aukstas gali buti?? nebent 150 merginai )
niu niu bet gerai kai merginu netruksta su ugiu iki 170 tai ir nesiskundziu
as nesiskundziu budamas 20 cm didesnis uz tave
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?