Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tipo mokisies is merginu juokauji tikriausiai poto dar vaikinus pradesi kabint ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tipo mokisies is merginu juokauji tikriausiai poto dar vaikinus pradesi kabint ;D
realybej tu i mane paziuretum ;D tikrai ne viena bokala isgertum kad neissigastum , o cia mane tai fotkei gera pusvalandi meninke state kad i zmogu panasus iseiciau ;D
o del ginos tai tikrai nieko butu jei viskas taip ir gautusi kaip tu sakai
o del toi kabinimo tai dar paziuresim , nes as balsuoju uz priesinga varianta
alia ok baikit jus cia su seksais ir einam alaus ! o jei ne alaus tada miegot:)))))))
chebra baigesi man alus si vakara.. paruukiau.. gera cia su jumi... bet noriu pabandyt pasnaust.. ok susirasysim ryt, varau miegot.. labanakt pacaneliai
niu as kadangi vengiu alkoholio tai smagiai pypkute savo papapsesiu ir dar paplepesiu , o jums i sveikata
auris 19 > davai mano telefoniuka i pirma langeli imesk ar tai nesunku butu?
alaus jau sendien man uzteks :? o kuo jum seksas netinka juk geriu nei alus
auris 19 > davai mano telefoniuka i pirma langeli imesk ar tai nesunku butu?
Sure...:) tik pasakyk pirma ji
seksas geriau , bet alus dazniau :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nedekit nr bus banas nereika ju
o.k. soriuks :}
tiesiog norejau kaip geriau
kartais per kvailusnorus buna blogai
o merginu kaip ner taip ner ;D nauju nariu taip pat ...
MES MAZUMA
manancius priesingai prasome draisiai pasireiksti
NEJAU NEATSIRAS NEI VIENA MERGINA NORINTI isreikst nuomone apie musu kluba , duok patarimu ar pastebejimu ...
ko gero mes ne tik mazuma bet ir pasmerkti isnykimui...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~