Re: volkswagen
nu pamatysi juoda dabar jau pagaliau
You are not logged in. Please login or register.
nu pamatysi juoda dabar jau pagaliau
susikisk siknon ta savo scirocco, jau skersai gerkles sedi, suauk viena karta.
galima ir be keiksmu apseit (susitvarkyk)
susikisk siknon ta savo scirocco, jau skersai gerkles sedi, suauk viena karta.
jei skersai gerkle sedi,tai ko lendi i sita tema:)
cia praktiskai apie sirokus ir eina kalba, taip kad nebandyk kelt audru tu cia jei tau nepatinka scirocco tia dar nereiskia kad turi teise ant ju varyt
galima ir be keiksmu apseit (susitvarkyk)
gerbiams moderatoriau, o kur jus keiksmus izvelgiate? :V :V :V sikna yra norminis zodis ir prie keiksmazodziu ji priskirti nelabai korektiska
sikna niekad nebuvo norminis zodis
man atrodo buvo kad net ir apie masinas taip kalbama cia mano nuomone ne keiksmas
turejau vw polo 96m ir nusiskundimu visiskai nebuvo;) labai taupi miesto masinyte. remontuoti neteko nieko(tik nusipirkus teko keisti kaladeles, tepalus ir filtrus...) taciau ismainiau shia masinyte i naujesne ir kitokia-bmw:)
turejau vw polo 96m ir nusiskundimu visiskai nebuvo;) labai taupi miesto masinyte. remontuoti neteko nieko(tik nusipirkus teko keisti kaladeles, tepalus ir filtrus...) taciau ismainiau shia masinyte i naujesne ir kitokia-bmw:)
matyt galios per mazai buvo miesto masinytej
geriau jau butum pasilikus ta polo,bmw dalys tikrai nepigios
nu tai skirtingu ir nenorejau labai smarkiai lyginti... taip gavos... bet uz tai kaip tema prasiplete ;D o del asfalto... visos panasiai plaukia... vienos minksciau kitos kieciau... kiekvienas galvoja savaip... ir siaip nezinau kaip kitus, taciau mane jau uzkniso, nes visur vw,audi... pilna, kaip pri.....
nu as susiradau sau reta vw ir tikrai nera ju jau labai dauk
ir kas per vw?
scirocco
yra tu scirocco... nu aisku ne tiek kiek golfu. Na... o apibendrinant, tai pati geriausia masina kiekvienam zmogui yra ta, su kuria tas zmogus vazineja. Nejau nesutiksi?
tai zinoma,kad pritariu.tik man labiausiai uzknisa kai tvarkais masina ir koks urodas prieina ir pradeda aiskint ka daryt,arba kodel taip darai.tai viena kart nervai neatlaike teko atidauzyt idijota
visko buna
kartais reik ir jiem paaiskint,kad nekistu snukio kur nereikia
tu kietas:)