461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Tautvydas, 20 wrote:

tai gal pati noretum kokia dienele su manim ir lauru susitikt ir paiskint kaip viskas turetu but wink

Viktorijai tas pats pasiulymas galioja wink

462

nu bet jus cia ir varot:)nespeju skaityt

463

drasejam vaikinai drasejam! wink

464

Evelina, 17 wrote:

drasejam vaikinai drasejam! wink

vienas kuklus vyras ne karys sitame pasaulyje pilname moteru kuriu mums niekaip nepavyksta suprast smile tai kai mes apsijungiam , musu jegos sustiprejo ir drasos padaugejo wink

465

jop jauciasi palaikymas is bendraminciu ir tada atsiranda noras kovot ir siekt tu mergu ehhehe big_smile~

466

is tikro nesakau kad kazka galeciau bet seip man tai stiprei itakojo sita tema !!!

467

veiksminga

468

nu hebra nezinau kaip jus bet vat as pasiryzau ismegint savo sansus per juros svente wink Kuri bus jau rytoj big_smile~

469

tai ka del sitos temos istikruju drasesni pasidarete?

470

Evelina, 17 wrote:

tai ka del sitos temos istikruju drasesni pasidarete?

nea bet kaikuriu mandru patarimu prisisaudeme wink gal pades? :?

471

nu jo irgi gali buti

472

Tautvydas, 20 wrote:
Karolina, 18 wrote:
Tautvydas, 20 wrote:
Karolina, 18 wrote:
Lauras, 20 wrote:

du kuklus ir nedrasus vaikinukai tiek tai metu iesko dvieju merginu virs tiek tai metu pasivaiksciot po vakarini vilniu
wink

ir su tokiu skelbimu jus tikejotes rast norm paneliu?? naivuoliai...

TAI PEDEK MUMS, PATARK , PAMOKYK smile

1. Nz kaip jum, bet man a2... pyp.. pyp..pyp.. as tokios muzikos kokia jie groja neklausau, galbut ir yra tokiu kurios klauso.. bet siaip is mano draugiu nelabai tokiu yra.. aisku, negaliu uzz visas sprest, bet manau, kad norm merginos neklauso sitos stoties, todel ir neatsilieps i jusu skelbima, nesvarbu, koks butu jo tekstas. 2. Ar ne paprasciau butu tiesiog pro vln centra prasieit, uzkalbint kokias paneles? Taip bent bus garantija, kad ant padoriu uztaikysit. 3. Jei norm paneles ir klauso A2, nemanau kad atsiliepineja i tokius skelbimus, nes kiek girdejau, per radijo stotis dazniausiai ir skelbiasi tokie, uz kuriuos antras galas galvoja. 4. Nesulykit susitikt vakare. Abejoju, ar paneles nores eiti kazkur su kazkokiais nepazistamais vaikinais ir dar vakare.. Zodz.. Tikiuosi ka nors supratot smile Nesirisa man zodziai sian kazkaip.. big_smile

tai gal pati noretum kokia dienele su manim ir lauru susitikt ir paiskint kaip viskas turetu but wink

abejoju ar praktiskai galeciau padet labiau nei teoriskai, todel nematau reikalo smile

473

Karolina, 18 wrote:
Tautvydas, 20 wrote:
Karolina, 18 wrote:
Tautvydas, 20 wrote:
Karolina, 18 wrote:
Lauras, 20 wrote:

du kuklus ir nedrasus vaikinukai tiek tai metu iesko dvieju merginu virs tiek tai metu pasivaiksciot po vakarini vilniu
wink

ir su tokiu skelbimu jus tikejotes rast norm paneliu?? naivuoliai...

TAI PEDEK MUMS, PATARK , PAMOKYK smile

1. Nz kaip jum, bet man a2... pyp.. pyp..pyp.. as tokios muzikos kokia jie groja neklausau, galbut ir yra tokiu kurios klauso.. bet siaip is mano draugiu nelabai tokiu yra.. aisku, negaliu uzz visas sprest, bet manau, kad norm merginos neklauso sitos stoties, todel ir neatsilieps i jusu skelbima, nesvarbu, koks butu jo tekstas. 2. Ar ne paprasciau butu tiesiog pro vln centra prasieit, uzkalbint kokias paneles? Taip bent bus garantija, kad ant padoriu uztaikysit. 3. Jei norm paneles ir klauso A2, nemanau kad atsiliepineja i tokius skelbimus, nes kiek girdejau, per radijo stotis dazniausiai ir skelbiasi tokie, uz kuriuos antras galas galvoja. 4. Nesulykit susitikt vakare. Abejoju, ar paneles nores eiti kazkur su kazkokiais nepazistamais vaikinais ir dar vakare.. Zodz.. Tikiuosi ka nors supratot smile Nesirisa man zodziai sian kazkaip.. big_smile

abejoju ar praktiskai galeciau padet labiau nei teoriskai, todel nematau reikalo smile

nepabandzius nesuzinosi ar galejai ar gali :Dpadeti big_smile

474

alia galit jus mum padet tik galbut nelabia norit big_smile:D:D Niu vat puikiausia proga jum butu prisijungt prie musu renginiu ir pradet drasinimo politika big_smile

475

P.S. : kaip ten del nauju nariu? Kazkas cia buvo pazadejes kad ateis wink ar as praziopsojau norincius ? :]

476

nulyg tais turejo vaikinukas dar kelis savo draugus pasikviest bet mes ju dar nesulaukem big_smile

477

big_smile tokie mant ir draugai big_smile

478

:[

479

apmiro tema truouti wink

480

visi meeto laukia:)