Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai gal pati noretum kokia dienele su manim ir lauru susitikt ir paiskint kaip viskas turetu but
Viktorijai tas pats pasiulymas galioja
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai gal pati noretum kokia dienele su manim ir lauru susitikt ir paiskint kaip viskas turetu but
Viktorijai tas pats pasiulymas galioja
nu bet jus cia ir varot:)nespeju skaityt
drasejam vaikinai drasejam!
drasejam vaikinai drasejam!
vienas kuklus vyras ne karys sitame pasaulyje pilname moteru kuriu mums niekaip nepavyksta suprast tai kai mes apsijungiam , musu jegos sustiprejo ir drasos padaugejo
jop jauciasi palaikymas is bendraminciu ir tada atsiranda noras kovot ir siekt tu mergu ehhehe ~
is tikro nesakau kad kazka galeciau bet seip man tai stiprei itakojo sita tema !!!
veiksminga
nu hebra nezinau kaip jus bet vat as pasiryzau ismegint savo sansus per juros svente Kuri bus jau rytoj ~
tai ka del sitos temos istikruju drasesni pasidarete?
tai ka del sitos temos istikruju drasesni pasidarete?
nea bet kaikuriu mandru patarimu prisisaudeme gal pades? :?
nu jo irgi gali buti
Karolina, 18 parašė:Tautvydas, 20 parašė:Karolina, 18 parašė:Lauras, 20 parašė:du kuklus ir nedrasus vaikinukai tiek tai metu iesko dvieju merginu virs tiek tai metu pasivaiksciot po vakarini vilniu
ir su tokiu skelbimu jus tikejotes rast norm paneliu?? naivuoliai...
TAI PEDEK MUMS, PATARK , PAMOKYK
1. Nz kaip jum, bet man a2... pyp.. pyp..pyp.. as tokios muzikos kokia jie groja neklausau, galbut ir yra tokiu kurios klauso.. bet siaip is mano draugiu nelabai tokiu yra.. aisku, negaliu uzz visas sprest, bet manau, kad norm merginos neklauso sitos stoties, todel ir neatsilieps i jusu skelbima, nesvarbu, koks butu jo tekstas. 2. Ar ne paprasciau butu tiesiog pro vln centra prasieit, uzkalbint kokias paneles? Taip bent bus garantija, kad ant padoriu uztaikysit. 3. Jei norm paneles ir klauso A2, nemanau kad atsiliepineja i tokius skelbimus, nes kiek girdejau, per radijo stotis dazniausiai ir skelbiasi tokie, uz kuriuos antras galas galvoja. 4. Nesulykit susitikt vakare. Abejoju, ar paneles nores eiti kazkur su kazkokiais nepazistamais vaikinais ir dar vakare.. Zodz.. Tikiuosi ka nors supratot Nesirisa man zodziai sian kazkaip..
abejoju ar praktiskai galeciau padet labiau nei teoriskai, todel nematau reikalo
Tautvydas, 20 parašė:Karolina, 18 parašė:Tautvydas, 20 parašė:Karolina, 18 parašė:Lauras, 20 parašė:du kuklus ir nedrasus vaikinukai tiek tai metu iesko dvieju merginu virs tiek tai metu pasivaiksciot po vakarini vilniu
ir su tokiu skelbimu jus tikejotes rast norm paneliu?? naivuoliai...
TAI PEDEK MUMS, PATARK , PAMOKYK
1. Nz kaip jum, bet man a2... pyp.. pyp..pyp.. as tokios muzikos kokia jie groja neklausau, galbut ir yra tokiu kurios klauso.. bet siaip is mano draugiu nelabai tokiu yra.. aisku, negaliu uzz visas sprest, bet manau, kad norm merginos neklauso sitos stoties, todel ir neatsilieps i jusu skelbima, nesvarbu, koks butu jo tekstas. 2. Ar ne paprasciau butu tiesiog pro vln centra prasieit, uzkalbint kokias paneles? Taip bent bus garantija, kad ant padoriu uztaikysit. 3. Jei norm paneles ir klauso A2, nemanau kad atsiliepineja i tokius skelbimus, nes kiek girdejau, per radijo stotis dazniausiai ir skelbiasi tokie, uz kuriuos antras galas galvoja. 4. Nesulykit susitikt vakare. Abejoju, ar paneles nores eiti kazkur su kazkokiais nepazistamais vaikinais ir dar vakare.. Zodz.. Tikiuosi ka nors supratot Nesirisa man zodziai sian kazkaip..
abejoju ar praktiskai galeciau padet labiau nei teoriskai, todel nematau reikalo
nepabandzius nesuzinosi ar galejai ar gali :Dpadeti
alia galit jus mum padet tik galbut nelabia norit :D:D Niu vat puikiausia proga jum butu prisijungt prie musu renginiu ir pradet drasinimo politika
P.S. : kaip ten del nauju nariu? Kazkas cia buvo pazadejes kad ateis ar as praziopsojau norincius ? :]
nulyg tais turejo vaikinukas dar kelis savo draugus pasikviest bet mes ju dar nesulaukem
tokie mant ir draugai
:[
apmiro tema truouti
visi meeto laukia:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~