Re: ka manote apie honda civic vti?
aurelijus nu kazkodel red topas daro beveik visus cvekus taip kad nekalbek ) o colt gti ir eina:))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?
aurelijus nu kazkodel red topas daro beveik visus cvekus taip kad nekalbek ) o colt gti ir eina:))
civic VTI taip pat valina... as sneku apie originalius variantus opel GSI ir honda VTI ir mits GTI
paieskok interne duomenu ir suprasi kas vertas demesio..
mits GTi :PP jus visi ziuryt i interneto duomenys as tai ziuriu realiai i matyma nu bet apie originalius tai dzin. krc kiek tautu tiek minciu
civic VTI taip pat valina... as sneku apie originalius variantus opel GSI ir honda VTI ir mits GTI
em.. pagal oficialius duomenis 1987 Mitsubishi Colt GTi-16V Turbo uz cviaka 0-100 greitesnis daugiau nei puse sekundes, o ir AG/svorio santykis geresnis + torkas didesnis 50 procentu
taip aiskeja civico pralaimejimas:D
na ne viskas remiasi 0-100 greiciu. juk tame lemiama itaka turi ir pavaru ilgis ir kiti parametrai
Aurelijus, 25 wrote:
em.. pagal oficialius duomenis 1987 Mitsubishi Colt GTi-16V Turbo uz cviaka 0-100 greitesnis daugiau nei puse sekundes, o ir AG/svorio santykis geresnis + torkas didesnis 50 procentu
ai tyngiu cia gincytis...:) turbo colt va butent kad TURBO ir tik 0.5 s greitesnis uz be turbo honda... o paimk tada turbo VTI koki 160+ kW...
****:D taigy pats kalbejai kad GTi mitsu tai tau ir dave
o tu vel imk ta imk ta imk ana:) civico turbas tik type-r vat ir psio ....
****:D taigy pats kalbejai kad GTi mitsu tai tau ir dave
o tu vel imk ta imk ta imk ana:) civico turbas tik type-r vat ir psio ....
Ciki:D tu varyk su senu mitsu o as geriau VTI eksplotuosiu:) 99 2.2 DOHC VTEC 162kW prelude modelis vertas savo vardo... Ground Zero turbina jau skaiciuoja tai dar + 70-100kW ir man to pakaks:) pradziai...:)
Ciki:D tu varyk su senu mitsu o as geriau VTI eksplotuosiu:) 99 2.2 DOHC VTEC 162kW prelude modelis vertas savo vardo... Ground Zero turbina jau skaiciuoja tai dar + 70-100kW ir man to pakaks:) pradziai...:)[/quote]
jei nepaslaptis tai nuo kokios furos turbina g-zero vaikinai ims kad ji 100KW dadetu
Ciki:D tu varyk su senu mitsu o as geriau VTI eksplotuosiu:) 99 2.2 DOHC VTEC 162kW prelude modelis vertas savo vardo... Ground Zero turbina jau skaiciuoja tai dar + 70-100kW ir man to pakaks:) pradziai...:)
jei nepaslaptis tai nuo kokios furos turbina g-zero vaikinai ims kad ji 100KW dadetu
zinociau pasakyciau:) o siaip tai galingumui sukelti yra reguliuojamas turbo slegio reguliatorius (westgate) ko pasekoje dedejagalingumas, naudojami didesni purkstukai ir t.t stok turbo slegis 0.4 0.5 bar o puciant virs 1 bar ir daugiau pasiekiamas toks galingumas...
nu nebent desi t88 turba kury didziausia nu gal ri t54 ar kokios:) bet siaip as galiu ir i mitsu isidet koky valiushono motora 2.0 plius paswapinti iki 2.1 arba 2.3 pas norris design ir vuolia as turiu viena is greiciausiu pasaulio miciu colt gti !!! ir tu su tuo vti cveku galesi uostyt mano ismetyma ir mojuoti SUSTOK GTI NESKUBEKI
ai tyngiu cia gincytis...:) turbo colt va butent kad TURBO ir tik 0.5 s greitesnis uz be turbo honda... o paimk tada turbo VTI koki 160+ kW...
kalbejai apie colt gti. O as sikart pagalvoju ne apie bet koki, o apie ta smaguji Be to kalbejom apie gamyklinius modelius, o honda niekad iki siol negamino turbininio variklio berods dabar manotuot planuoja
Kazkaip nepasirode, kad tu turetum laisvus 20 000 litu arba paprasciausiai GZ zmones nepasake kiek tau periferijos reikes keisti, kad mazgai atlaikytu tokias apkrovas, o siaip manau kad pasakei bet ka vien tem, kad ilsteletum nosi cia kodel? Kada pasigilinsi apie realius galios kelimo kastus - tada suprasi
nu nebent desi t88 turba kury didziausia nu gal ri t54 ar kokios:) bet siaip as galiu ir i mitsu isidet koky valiushono motora 2.0 plius paswapinti iki 2.1 arba 2.3 pas norris design ir vuolia as turiu viena is greiciausiu pasaulio miciu colt gti !!! ir tu su tuo vti cveku galesi uostyt mano ismetyma ir mojuoti SUSTOK GTI NESKUBEKI
ai nereikia svajojimo t3/t4 hibridus GZ naudoja ir galia atlaiko labai sauniai. Bigger turbo bigger lag.
Evaldas, 21 wrote:nu nebent desi t88 turba kury didziausia nu gal ri t54 ar kokios:) bet siaip as galiu ir i mitsu isidet koky valiushono motora 2.0 plius paswapinti iki 2.1 arba 2.3 pas norris design ir vuolia as turiu viena is greiciausiu pasaulio miciu colt gti !!! ir tu su tuo vti cveku galesi uostyt mano ismetyma ir mojuoti SUSTOK GTI NESKUBEKI
ai nereikia svajojimo t3/t4 hibridus GZ naudoja ir galia atlaiko labai sauniai. Bigger turbo bigger lag.
ja ja biger turbo biger lag bet ir biger hp biger lag kas sh........ !!!! ( aaaaaa
siaip kiek zinau tai uk hybridus deda tik ne i turbininius o kai daro is atmos. i turba
Aurelijus, 25 wrote:
Kazkaip nepasirode, kad tu turetum laisvus 20 000 litu arba paprasciausiai GZ zmones nepasake kiek tau periferijos reikes keisti, kad mazgai atlaikytu tokias apkrovas, o siaip manau kad pasakei bet ka vien tem, kad ilsteletum nosi cia kodel? Kada pasigilinsi apie realius galios kelimo kastus - tada suprasi
ne nu atroda metu turi, bet proto nichuja... ka tu man gali pasakyt kiek as tu pinigu turiu ir kiek galiu sau leisti? ir tu man nepasakok apie visus tuos sudus kuriuos reikia keisti dedant Stage 2 ar 3 turbinos komplektus. atsirado mat pingvins.. idomu a past bent kelnes be mamos pagalbos ar nusiperki...:E
o a tu bent perskaitai ka rasau? a? 99 2.2 DOHC VTEC 162kW JDM PRELUDE
ne nu atroda metu turi, bet proto nichuja... ka tu man gali pasakyt kiek as tu pinigu turiu ir kiek galiu sau leisti? ir tu man nepasakok apie visus tuos sudus kuriuos reikia keisti dedant Stage 2 ar 3 turbinos komplektus. atsirado mat pingvins.. idomu a past bent kelnes be mamos pagalbos ar nusiperki...:E
Siuo metu mano garaze stovi s13, daugiau nei 300 KW. is esmes - panasus HP gainas apie kur tu kalbejai. Jame stovi hibridas.
Overspeedininkai i hondas dedasi turbo, bet tikrai ne 100 kw galios didinimui Ir varikliai luzta.. luzta.. luzta.. (nors kai kam sekasi)
Evaldas, 21 wrote:nu nebent desi t88 turba kury didziausia nu gal ri t54 ar kokios:) bet siaip as galiu ir i mitsu isidet koky valiushono motora 2.0 plius paswapinti iki 2.1 arba 2.3 pas norris design ir vuolia as turiu viena is greiciausiu pasaulio miciu colt gti !!! ir tu su tuo vti cveku galesi uostyt mano ismetyma ir mojuoti SUSTOK GTI NESKUBEKI
o a tu bent perskaitai ka rasau? a? 99 2.2 DOHC VTEC 162kW JDM PRELUDE
Joa nu matau 99 tai cia 1999metai 2.2 DOCH VTEC tai variklis 162kw tai galingumas to barshkucio kurio pavadinimas PRELUDE JDM hui aimiosh kas
O DABA TU PAKLAUSYK KA AS SAKAU IR ISIDEMEK TA FIRMA VISAM GYVENIME BET KADANGY TAU RUPY TIK HONDOS APIE MITSUBISHI NIBUMBUM TAI TAU NESAKO NIEKO SHITAS VARDAS !!!
SWB NORRIS DESIGN !!! jei zinai tokia viena is galingiausiu gal net pacia galingiausia EVO pasaulyje??? tai cia jo kurinys .. jis dirba su EVO o isidet varikli galima tik reik pinigu as taip manau !!!
P.S shnekam apie colt ir civic o ne apie prelude ar tau tas pac cvekas ar preluds ?
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?