Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
tik nepradek draugui sakyt kad draugai veda ji is kelio nes zinok bus nekas...draugai turi vesti draugus kartu ) kad ir kox keliukas...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
tik nepradek draugui sakyt kad draugai veda ji is kelio nes zinok bus nekas...draugai turi vesti draugus kartu ) kad ir kox keliukas...
aisku, kad nesakau, dar nesu tokia kvaila reik kazkaip graziai pasiekt savo tiksla...
Leisciau. Man tai netrukdytu, tik lb jau nenoreciau, kad jis rukytu budamas greta manes. Na, nebent tuo metu ir pati rukyciau. Ai, tiesa, tegul patraukes duma, nepamirsta burnon isimesti guma:)
tegul ruko man negaila...:D liepciau tik gumos isimest burnytem pries mane buciuojant :D
jokio skirtumo....juk neatpratinsi taip greit zmogaus nuo rukymo vien del to kad paprasai...
jokio skirtumo....juk neatpratinsi taip greit zmogaus nuo rukymo vien del to kad paprasai...
as ir nesakau, kad viskas turi ivykt greit, juk neimanoma viens du ir mest.
nu taip ir turetum mest o ne isipisinedamas kaip as jau metus laiko metu )
Jei rukymas nepatinka, tai tada isvis neprasidedi su vaikinu , kuris ruko. Ir abiem nuo to butu geriau. Nei jam kas sakys kiekviena karta, kad nerukykkk, nei paciai neskaudes galvos.
mano mergina ruko .tai va turiu ta pacia beda. jos mastymu: mano apsisprendimas rukyt tai as ir rukau.pakalbejom ta tema.tipo sake kad mes bet nifiga nemete.manau pati turi apsisprest.o tai kazin ar kadanors isvis ivyks
gadinasi jie patys sau gyvenima rukydami...
jus dar per virvute galesit sokinet kai jie jau bus 6 pedos po zeme
Jei rukymas nepatinka, tai tada isvis neprasidedi su vaikinu , kuris ruko. Ir abiem nuo to butu geriau. Nei jam kas sakys kiekviena karta, kad nerukykkk, nei paciai neskaudes galvos.
is pradziu nezinojau, kad ruko, nes prie manes neruke... nu o db jau per velu del tokio nieko atgal trauktis...
ir aplamai taip pagalvojus...koks skirtumas?
nu tegu ruko...
tegu paeina i sali pasiruko ir grys...
nematau cia problemos..
jei ash nerukau ir jam ner koa znot patys po toks nemalonus jausmelis apsirukiusi, prisirukiusi buciuot...
ieva na del buciavimosi tai gal...joa..pritariu..:)
draugystei renkiesi zmogu, o ne jo iprocius;)
o seip nereikalauciau, nes is to nieko gero neiseitu, bet manau del manes galetu nerukyti kai bunu salia, nes jau smarve bent jau man siaubinga.. o jei daznai salia buciau, tai nlb liktu kada rukyt;D
kadangi, as rukau todel leisciau, jam rukyti
zinoma geriau, kad nerukytu, bet nepriversi mylimo zmogaus atsisakyti jo iprociu ar dauzyti per ranka su cigarete
atsisakyti jo tikrai nepriversiu,nebent ji pats noretu...
jai mano vaikinas rukytu pabandyciau atkalbet jai nepavyktu lai ruko tik ne prie manes:-}
niu as esu alergiska rukalu kvapui... kazkada pati bandziau... ir persirukiau po to laiko negaliu uzuosti ni cigareciu kvapo... tai vat kas nori but su manim turi su tuo susitaikyti... JIe busi svarbesnis zmogus jam nei cigaretes tai padarys...
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?