Re: kodel vyresni (20-...) i paauglius ziuri taip skeptiskai?
buna buna visiem pasitaiko kaip pasigeria zmones ziuriu sendian as perdaug tolerantiskas:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyresni (20-...) i paauglius ziuri taip skeptiskai?
buna buna visiem pasitaiko kaip pasigeria zmones ziuriu sendian as perdaug tolerantiskas:D
labai puikus 14meciu nusisnekejimo pavyzdys..:
turiu beda man juau 14 su puse ........ turiu beda ash miliu tokia graze pana anksciau mes burkawom snekejom krc... t.t. jin man patiko .. ash jaij ta laiujka irgi atikau poto kasko po 3men jin pradejo nekreijpi mane demesio.. dbr neseniai buwo mano drauges gimse krc ir jin buwo o ash su ja buwau ant sofos apsikabines..................... poto jin nuejo i kita kambari ... nu pokiek minuciu ash nuejau ziuriu o ten ... mano draugas ja bucuoja nu rags tada ash nieko nesakiau jin pamate mane ash nuleijdau galwa ......... nuejau i ta kambary kur buwo gimse isdauziau wisus bernus .. krc.....wisos mergos drebejo kat nieko neuzmusciau o.. ta drauga tikrai buciau uzmuses.... bet ji spejo iswest is namu nu pizda wisa gimse sugadinau .. tik del tos panos ash ja ziauriaij myliu nzn ka daryt kas gali padet rashikit
numirt is juoko galima..:D:D ir jus dar nesuprantat ko mes i jus skeptiskai ziurim.. kai taip parasot..:D
nu Auste... cai juk labai liudna ir tragiska istorija apie nelaiminga meile ir draugus kurie gyvena kitu geriu... kaip galima is to juoktis?
ypac is to kad jis visus sudauze?
:D:D:D
Auris nu matai zmogus tikriause lietuvos cempijonas nuejo visus bachurus isdauze ir niekas i galva nedave
jooo tai vadinama berserk mode ;DDDDD +10 to hit ;DDDDDDDDDD
taj kad ir daabr nusisnekejej tokai tema sukurddama..subresk pirma
todel kad paaugliai laibai megsta lysti i tokius reikalus kur nesupranta apie ka yra kalbama..
Leiskite vaikystei subresti vaikysteje..
labai puikus 14meciu nusisnekejimo pavyzdys..:
Citata wrote:turiu beda man juau 14 su puse ........ turiu beda ash miliu tokia graze pana anksciau mes burkawom snekejom krc... t.t. jin man patiko .. ash jaij ta laiujka irgi atikau poto kasko po 3men jin pradejo nekreijpi mane demesio.. dbr neseniai buwo mano drauges gimse krc ir jin buwo o ash su ja buwau ant sofos apsikabines..................... poto jin nuejo i kita kambari ... nu pokiek minuciu ash nuejau ziuriu o ten ... mano draugas ja bucuoja nu rags tada ash nieko nesakiau jin pamate mane ash nuleijdau galwa ......... nuejau i ta kambary kur buwo gimse isdauziau wisus bernus .. krc.....wisos mergos drebejo kat nieko neuzmusciau o.. ta drauga tikrai buciau uzmuses.... bet ji spejo iswest is namu nu pizda wisa gimse sugadinau .. tik del tos panos ash ja ziauriaij myliu nzn ka daryt kas gali padet rashikit
numirt is juoko galima..:D:D ir jus dar nesuprantat ko mes i jus skeptiskai ziurim.. kai taip parasot..:D
nu itoki net toks vaikas kaip as ziuriu skeptiskai... agresija, smurto vartojimas, ir meiles tokiam amziuje, stiprus perkurimas pasakojant... uhhh... vaikinukai tikrai parstai... taip draskantis greit i nepilnameciu kolonija pakliusi ir nei meiliu vaikuj nebebus nei vaiystes
krch tema man net shita kazhkoia nesamone...ir ne visi pagal metus turi proto...vieni protingesni,kiti...
na tiesa sakant nenoreciau sutikti seip as tai beveik neatstumiu jaunesniu ar is vis mazu seip man idomu sujeis kartais buti ar panasiai nepamanykit kad as mazvaikis bet man patinka zmones nesvarbu kiek jiems svarbu kaip jie elgesi ir masto. aisku neinu prie paneliu su 12-13 metu bet pakalbam apie viska beveik nu nzn kas gali ignoruoti tokius zmonis seip stengiuos rasti bendra kalba tiek su vyresniai tiek jaunesneis uz mane
blah nusisnekat, jog del posto ilgumo galima kazka sprest.. gal zmogus ekspresyvus labai, arba labai daug minciu ir, jo nuomone, labai svarbiu detaliu sukisha... bet mano atvejis tai alaus vartojimas besaikis.. dienom forumuose nebunu, o vakarais jau bunu po savo mylimiausio skystimo prisivartojimo cia
visi tokie jau protingi,kad nemaciau nevieno katras NENUSISNEKETU...
blah nusisnekat, jog del posto ilgumo galima kazka sprest.. gal zmogus ekspresyvus labai, arba labai daug minciu ir, jo nuomone, labai svarbiu detaliu sukisha... bet mano atvejis tai alaus vartojimas besaikis.. dienom forumuose nebunu, o vakarais jau bunu po savo mylimiausio skystimo prisivartojimo cia
Respect tau pritariu
arba kai man 30 mete atsakytu "as tau tinku i motinas" sakau kurgi ne 10 metu gimdyti turetum jau:)
taip jau yra ir nieko nepakeisi Gintare 14. kai tau bus 24 ir daugiau, sakysi oj tie malalietkai vel nesamones tauskia.
cia neisvengiama musu visuomeneje
linai ne 10 o 8
ai koks skirtumas, as pati principa sakau
a nu jo nesvarbu kiek tau metu vistiek vyresni zmones uz tave nuolat sakis kad tu mazas esi
nesvarbu ar tau 14 ar 24 cia jau kaip yra
nu visad atsiras vyresniu
nebent tau 100 ;D
o ka manai ner zmoniu kuriem 101?
evelina baik nesamones rasyt...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyresni (20-...) i paauglius ziuri taip skeptiskai?