Topic: Ko merginos venge...?
Norejau pateikti,klausima merginoms!Kodel paneles nedrystate eiti i pasimatimus su vaikinais,nes dauguma jusu juos atmetat?Kodel ,kas jus trikdo?;)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginos venge...?
Norejau pateikti,klausima merginoms!Kodel paneles nedrystate eiti i pasimatimus su vaikinais,nes dauguma jusu juos atmetat?Kodel ,kas jus trikdo?;)
nezinau.man didesne buna problema kad nelabai yra pinigu pastovei eit i tuos pasimatymus ir seip dazniausiai beprasmis pinigi,laiko svaistymas.geriausia apsistot ties viena
pasimatymai man asocijuojasi su Akropolio kioskais.turi kažkaip ypatingai atrodyt, tada apžiūri, įvertina, paskui arba jema, arba ne.o kam čia patinka NE?gal dėl to neina.arba paprasčiausiai nepatinka bičas.dar pasimatymas - savotiška atsakomybė.
nu ko tu nesupranti arba tu nepatinki arba pana jau turi vaikina o del pasimatymu su panom kazkodel nesiskundziu tik tiesiog kas perdauk tas nesveika )
cia manau galioja zakon podlasti. jei neturi merginos nu tai visos merginos nesutinka susitikt, kazkas negerai.tik susirask merginu iskart pasiulymu visokiu susilauki ;]
apie kokius?
gyvenime ar internete?
Niu ko cia bijot.. nori - eini, nenori - neini.. ir viskas!
tiesiog kai turi tai nekabini kitu nu dazniausiai taip buna;)
ir bent man jeigu mergina pati lipa lenda tai kazkaip netas vapse...gal jom irgi patinka kai jas kazkiek atsume daugiau intrigos idomumo
jo manau kad yra cia tiesos.mano pazystamas kabina merginas va ka kaip: pasiima kokia pazystama mergina i kluba. susiranda tada patinkancia panele, pradeda sokt,tada ateina ta pazystama , na graziai uzlenda ir soka su vaikinu. merginai tada isijungia givuliski instinktai kazkokie ir staigei puola prie vaikino i glebi
sake labai veiksimga ;]
pasiskolini vaika ir eini per miesta uuuu tevelis eina ) dar vaika pamokini kad padetu ) tai isvis LYGIS:))
jo cia irgi varijantas.vienam buvusiam klasiokui reikejo priziuret leliu.tai sake is paskos mergos buriais ejo
as geriau apsistosiu ties mazu kaciuku... vaikai kazkaip brrr
as jei pamatau vaikina su vaiku, tai iskart man asocijuojas, kad jis jau uzimtas, tai i toki demesio nekreipiu
pasimatymai man asocijuojasi su Akropolio kioskais.turi kažkaip ypatingai atrodyt, tada apžiūri, įvertina, paskui arba jema, arba ne.o kam čia patinka NE?gal dėl to neina.arba paprasčiausiai nepatinka bičas.dar pasimatymas - savotiška atsakomybė.
O norejau paidometi kokia cia jau tokia atsakomybe?:?
as jei pamatau vaikina su vaiku, tai iskart man asocijuojas, kad jis jau uzimtas, tai i toki demesio nekreipiu
tai vat kodel nieks i mane neziuri kai dukterecia vedu i darzeli ;D
aciu daug maz supratau,ner ko su panom pyktis ir ikireti,jai nores pati atbegs ir be pinigu!;)
Daigelis merginu yra nusivylusios ieskok.lt bernais.
wisko kas susija su bahurais!!!!!!!:):):)
Tiesig mergina kreipia demesi pirma i isvaizda(kuna,veida)drabuzi taip pat bet ne visos(apie drab.),pasku kaip vaikinas kalba(apie vulgaruma)
kas baido merginas:purvini drabuzei,smirdancios sintetines koines,mauditis reiketu kas dien o ne kas menesi,keiksmazodziai, kalbos apie seksa,bezdejimas,ausu krapstimas,nagu kramtimas,kai buciuoji neturi ciauditi i veida,negalima mustis,nekulturingas,istrige batonai bulkos mesos ir cesnakai tarp dantu t.t
Kostas, 24 wrote:Norejau pateikti,klausima merginoms!Kodel paneles nedrystate eiti i pasimatimus su vaikinais,nes dauguma jusu juos atmetat?Kodel ,kas jus trikdo?;)
<...>
kas baido merginas:purvini drabuzei,smirdancios sintetines koines,mauditis reiketu kas dien o ne kas menesi,keiksmazodziai, kalbos apie seksa,bezdejimas,ausu krapstimas,nagu kramtimas,kai buciuoji neturi ciauditi i veida,negalima mustis,nekulturingas,istrige batonai bulkos mesos ir cesnakai tarp dantu t.t
Fiodorai... tu man patinki.. duok penkis ;D
>> neturi ciaudeti i veida ;D ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginos venge...?