Re: Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??
:? as tai vapse multikus mekstu pelene , raudonkepuraite kokia
tai cia tu apie pasakas o ne apie multikus
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??
:? as tai vapse multikus mekstu pelene , raudonkepuraite kokia
tai cia tu apie pasakas o ne apie multikus
patys geriausi tai siaubekai apie dwasias veza:-)
tu ce rimtai sauliau? (lol)
pelena man ir patinka....
Man tai daug kas patinka, isskyrus dramas ir trilerius.
O stai ir naujienos:
Siaubo
[fl]1238[/fl]
Multikas
[fl]1239[/fl]
ooo.... man pats ciotkiausias tai pats baisiausias filmas1,2,3...;D jooooo....ten tai aaaaaaaafffigenajj, ani???:)
MAno nuomone: siaubeko gero seniai nemaciau...na dar palieku vilties skambuciui, kurio nemaciau dar...komedijo beveik visos banalios ir pabodusios...dramos nezavi...ti vat...pasiziuriu animacinius ir reta nauja filma
siaip gero siaubako ir nera kolkas, kazkas tikriausiai prodiuseriams nutiko, gal isseko mintys :?
man patinkia genialus filmai tai gali buti komedija, siaubekas, multikas pvz : Forestas gumpas, Blogis ( toks svedu filmas), PUlp FIction, visiskai skirtingi zanrai bet vienodai geri filmai
Jei ka domina tai Gradzas 2 pasirode, siandien reikes vakare pasiziuret. Turetu vel psichiskai paveikt, vel nakti gal miegot bus baisu
ziuriu tik komedijas siauvo filmus ir animacinius
o man tai labiausiai patinka komedijos.ypac eurotripas ;D ;D nu darvisi scary movie,american pie,beavis and buthead ir dumb and dumber ;D
siaaaaaubiaaaaaaakai
joa.....siaaaaaubiaaaaaaakai;D;D:):D:D
joa.....siaaaaaubiaaaaaaakai;D;D:):D:D
gal baikit floodint viena karta
ėėĖ! kazkas sake, kad geriausias siaubiakas yra "pagieza" ,argi ne?
ėėĖ! kazkas sake, kad geriausias siaubiakas yra "pagieza" ,argi ne?
baisokas toks... bet kriugerio primos penkios dalys baisesnes:)
jooo, man ir pagieza baisoka, na tokio, tai nenoretus vakare man zet..:))
siaubas,fantastika ,veiksmas, nuotykiai ir visa diena gali praleist prie teliko
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??