21

Re: rugsejo pirmoji-swente ar bankrotas?

Nu man rugsejo 1 niekada nebuvo svente...gi reiks vel mokytis,sedet pamokose(nu aisku gali is ju ir begt big_smile ) anksti keltis ir pan. o as tokia miegaliuke tj anksti keltis man tikra kancia...tikrai nelaukiu rugsejo 1.

22

mano jau pinigine paplonejo 2500 lt rugsejo 1-ajai big_smile  ;D

23

Marija, 20 wrote:

mano jau pinigine paplonejo 2500 lt rugsejo 1-ajai big_smile  ;D

ja ja tai ka pirkai motapiziu kad truliku naudotis nereiktu ;D ;D

24

man tai jokia svente,paprasta diena ir tiek daugiau nieko nepasakysi apie ja...o kaip  cia rasoma kad pinigines, tai mazeja per visokias galimas truputeli svenciams dienas ir tiek:)

25

ploneja tewam nes reikia pirkt knygas sasiuwinius ir t.t o man ploneja todel kad reik gerai atswesti naujus mokslo metus;):D)

26

Aivaras, 17 wrote:

ploneja tewam nes reikia pirkt knygas sasiuwinius ir t.t o man ploneja todel kad reik gerai atswesti naujus mokslo metus;):D)

oo lb jums dekui galesiu dbr nauja tema sukurti:D

27

Bankrotas ...

28

bankrotas tevams, svente pirmokams, kancia dvyliktokams big_smile

29

na ir kogi tie 12okai taip kencia?

30

niu visi mes skirtingi wink .........
o gal dziaugias, kad greiciau paliks ta mokykla ir pabegs nuo tevu

31

;(

32

cia biski neitema eisiu i taikos mokykla vilniuj siai metais tos mergos kurios is ten mano skype nikas tex19215 big_smile

33

lietuva-absurdas. anglijoje-nereikia pirkt JOKIU SASIUVINIU ir KNYGU. viska kas as pirksiu mokyklai - tai trintuka, nes savo pameciau. na dar kuprine pakeisiu, nes sena man nepatinka ir per didele.sportbacius nupirksiu kitus, nes senus tyngiu plaut smile sasiuvinius visus duos mokytojai, knygas dalina per pamokas ir poto surenka. namu darbams(jei tokius uzduoda big_smile ) kopijuoja testus visuokius, arba dar ka nors.

34

rugsejo 1-oji - gedulo diena:D

35

ka daryti jeigu i ruksejo pirmaja tave nori isvaryti su kostumiu? big_smile dieve nekenciu to ;D

36

bet tai kaip grazu juodi kostimiukai...;) na mano tevai ant mokykliniu prekiu tai dar ne daug isleido,o va ant rubu tai jau nebe vien pinigines tustino,bet ir kisianes...;D

37

Viktorija, 16 wrote:

bet tai kaip grazu juodi kostimiukai...;)

grazu vienam kartui. bet ne kekviena diena sad man tenka debvet kostiuma kiekviena diena mokykloj. ir visiems kitiems mokiniams, atrodo tai niekaip.

38

Viktorija, 16 wrote:

bet tai kaip grazu juodi kostimiukai...;) na mano tevai ant mokykliniu prekiu tai dar ne daug isleido,o va ant rubu tai jau nebe vien pinigines tustino,bet ir kisianes...;D

kad pas manes ne juodas kostiumas o baltas.. belti batai ir t.t... big_smile

39

visvien grazu...:D

40

geras dalikas nes turit proga istustinti teveliu pinigines smile) (nors man jau tie laikai baigesi sad  ) smile