Topic: Requem for a dream
Cia tai kūl fylmas man buvo o kaip jum jei matet? :F
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Requem for a dream
Cia tai kūl fylmas man buvo o kaip jum jei matet? :F
kosmaras, dvi dienas atsigauti negalejau.
Nemaciau...
Ausra;DD gangrena ten fylmas;DD
Mes kai ruošėme prevenciją prieš narkotikus, peržiūrėjom nemažai filmų su grupioke. O Requiem for a dream tikrai nėra geriausias. Įspūdingiausias mums (ir kitiems) buvo "Krepšininko dienoraštis" su Leonardo Dicaprio. Visi įsitikinę, kad jei vaidina Dicaprio- tai šudas. Bet ten jis nerealiai tinka narkomano vaidmeniui......
gal kas zinot kur soundtracka parsisiust sito filmo?
per torrentus galima rasti :] kaip amerikieciu filmas jis tirkay gawosi labai neprastas
:DD mldc filmas, ypach ta muzika man patiko arba kaj atidarydawo ta motina ta bonkele su piliulem ir wel uzhdarydawo :DD jega
O as tai ne maciau
Geras ir stiprus filmas, resopect už išskirtinai gerą soundrtacką. Silpnų nervų žmonėms geriau nežiūrėti, nes po to galvelę tikrai skaudės Paliekantis stiprų įspūdį filmas.
Mes kai ruošėme prevenciją prieš narkotikus, peržiūrėjom nemažai filmų su grupioke. O Requiem for a dream tikrai nėra geriausias. Įspūdingiausias mums (ir kitiems) buvo "Krepšininko dienoraštis" su Leonardo Dicaprio. Visi įsitikinę, kad jei vaidina Dicaprio- tai šudas. Bet ten jis nerealiai tinka narkomano vaidmeniui......
na, kur vaidina Dicaprijo tikrai filmus nepavadinciau "sudu"........... Gal gali koki pasakyti? Idomu but paziuret ir ivertint ten jo aktorinius sugebejimus dekui
hm... nemaciau, nes atsiliepimai apie filmo tepatika mane pasieke anksciau... tiesiog nusprendziau negadinti psichikos tokiais filmais
o vat va šitas filmas nerealus, man laabai patiko;7
maciau geras, istikruju labai atspindi tikrove.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Requem for a dream