Re: Graffiti: Nusikaltimas,Menas ar Mada?
asmeniskai lb, tesiog lb nepatinka
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Graffiti: Nusikaltimas,Menas ar Mada?
asmeniskai lb, tesiog lb nepatinka
Graffiti,menas nesvarbu kad ir pradziamoksliu.
menas...tik galetu to meno kiekvienas dundukas nedemonstruot ant aiskiai matomu sienu.jei nemoki tai geriau nepaisyk...arba pramok.
vakar per zinais rode toki reportaza is Ispanijos kad grafiti megejams leido isdazyti sienas garaze....oi neriali vaizdai koks grozis:)
As turiu du filmukus - vienas, kaip Ispanijoj stotelej sutojusi metro koks 20 writeriu per pues minutes wisa apbombina , dar turiu kur Marc Ecko Tagina JAV Air Force One - Prezidento lektuva
man tai patinka(:
man tai patinka(:
geras kaip ismestas zmogus gali dar rasyti...
Agne, 16 wrote:man tai patinka(:
geras kaip ismestas zmogus gali dar rasyti...
ieskai problemu??
Ka cia sugadinot ?
tai nei nusikaltimas nei mada (mano poziuriu). zinau, kad negalimi tokie dalykai. tai tiesiog dar viena meno atsaka
kaip tai nenusikaltimas ar nesi maciusi kai namu sienos yra apipiestos kokiom nors keverzionem?kurie is vis nemoka grafiti...
as kalbu apie tikra grafiti, o ne bet kokias paisalynes ant sienu.
manau kad tai mada ir menas
Manau ,kad tai tik mada ir nieko daugiau
grafiti tai meniskas nusikaltimas,va
menas siaip niekad nepamirsiu kaip laikiau dailes egzamina ir keli vaikinukai komisijai pristate darba graffiti+egiptietiski hieroglifai freska mokykloje labai ispudingas darbas taigi nuo tada ir manau kad graffiti gali but ir menas
einu gribauti
Manau ,kad tai tik mada ir nieko daugiau
Mada?? ji tesiasi jau ne viena desimti metu
Grafiti yra menas, blogas ar geras tas menas priklauso nuo zmogaus talento, jei kaip minejo kazkas bus tik pripeckiota tai nebus joks menas, o seip man tai patinka kai tai yra daroma tam tikrose vietose o ne pleckiojama kur papuola, pvz galetu kasnors parengti projekta ir kokios mokyklos sienas graziais graffiti piesiniais ar uzrasais ispiestu butu grazu ir daug linksmiau....
manau, kad tai geras dalykas..tik reiketu piesti ten, kur jis neniokotu pastatu,o kaip tik juos puostu...
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Graffiti: Nusikaltimas,Menas ar Mada?