Re: Mano svajoniu masina:)
kadangi audi manes ishvis netraukia, tai pasilieku prie savo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
ir labai gerai, kad netraukia
man daugiau liks ;D ;D ;D
Aušrine, 24 wrote:ghm.... atrodo tai kai golfas
ta delta... a ka ji gero turi tai tingiu skaityt
![]()
a sheip ner svajonesnes mashinos uzh 740 bumuvu
o tu bent dar pora tos pacios klases auto zinai? :V
gal isbandzius kitas nesakytum, kad BNW 740 pati svjoniskiausia masina![]()
![]()
![]()
![]()
man bent jau Audi S8 uz ta BNW visa galva auksciau![]()
o jeigu 750;)?
man visviena ar 740 ar 750
tas pats sh tik kitaip pateiktas
aha, nei su vienu, nei su kitu vaziave neesat;)
aha, nei su vienu, nei su kitu vaziave neesat;)
ir visai tuo nesigailiu
a koks tolkas juo vazhiuot,jei man pvz kaip mashinos jie nepatinka... man bent jau ishore tjp arshiau atrodo 732i to seno modelio... arba kokio 5 ryklio...
vyrai, eikit i skirti "moterys ir merginos", o tai snekat kaip bobos atsiprasant:D) "man sita masina nepatinka, nes spalva negrazi, o va sita patinka, nes liukas yra" ) o dar geriau mano sesuo uzlankste: "-jau kaip opeliu nemegstu... -o ka megsti? - vectras"
)
a jau moterom tai negalima turet nuomones ane.. vo mano bendradarbe sake niekad nepirks raudonos mashinos, bo jos greiciau genda
o as nepirksiu rudos spalos mashinos nes visi sakys smirdi
praustis reikia... asmens (ir mashinos) higiena ishgelbes pasauli ;]
Buggati Veiron (2006m.)
Buggati Veiron (2006m.)
Jo, nes ta kur 2005 nelabai ane?:D Nors jos tada dar ir nebuvo bet tiekto..:D
Nu seip ji buvo, bet tik kaip prototipas, nevaziuojant, o 2006 isleista jau normaliai, gaila kad tik 1 yra
Planuota buvo 300 pagaminti..Kiek ju iki siol pagaminta nzn..bet tikrai ne 1..:D
Nu seip ji buvo, bet tik kaip prototipas, nevaziuojant, o 2006 isleista jau normaliai, gaila kad tik 1 yra
tu cia apie Veirona ? Jis is prototipo islipo pries kokius 4ruis metus bet i masine gamyba neleido nes del blogos aerodinamikos is naujo visa perdare. Be to lyg ir gerokai daugiau nei vienas pagamintas
O tai kas tada cia? ->[fl]1330[/fl]
MAZDA RX8 maciau gyvai ir tapo mano svajone ;D
enjoy ^_^
MAZDA RX8 maciau gyvai ir tapo mano svajone ;D
![]()
![]()
enjoy ^_^
Nu kad pirma fotke RX8 tai ir arkliui aisku, bet antra tai fotoshopine mazda 6..Kaip galima svajoti apie kazkokia tocna masinyte ir jos neatskirti nuo kitu..?:D
ai tas pats ;D is tiek daug fotkiu akd tokia viana isimete tai dzin vistiek gi geriau viena karta pamatyti nei simta kartu isgirsti ;D
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)