Topic: Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
nu,kuri zaidima mieliausiai zaistumete gaudami laiko kompiuteriniams zaidimams...?(bet ne internetiniams)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
nu,kuri zaidima mieliausiai zaistumete gaudami laiko kompiuteriniams zaidimams...?(bet ne internetiniams)
jei ka tai rimtai tai sims 2 (nesvarbu kokia daly)
arba tai kokia juoda saudykle pvz F.E.A.R 2 arba pirma arba DOOM 3 nu dar nzn seip ziaurumas patinka nu dar tai mielai isijunkciau koki FALL OUT
jo jo del simsu tai sutinku visu 100% as nuo ju turiu priklausomybe:D
nu man irgi sims kaip ir kitiem
na seip ce jo tarp merginu tai jo sutinku bet kaskodel tarp vaikinu taip nera
na jo,tarp vaikinu labiau paplite strateginiai visoki
ne saudykles ;D gi zianu arba dar su masinom ir dar nu strategai jo bet daugaiusiai tai dabar visi baveik turi inetus tai losia rpg online ir kiek daug zinau tai labai daug kas del to turi broblemu
mano bratkis pastoviai losia Counter Strike,oj nervina sitas kvailas zaidimas...grrrrr..
;D jo sitas tai jega nepatinka man jis ten gruzina jokio tikslo nera ir nieko neismokis ir t.t.
gal butu ir nieko,bet as nekertu to zaido esmes,tikslo,kazkaip be rysio....:)
nu seip tiksals nuzudyti vienas kita arba bomba isminuot i:D arba ja padeti ir vsuo bet vistiek tai berysio
;D jo sitas tai jega nepatinka man jis ten gruzina jokio tikslo nera ir nieko neismokis ir t.t.
kaip suprasti pirmam sakiny sakai kad counter strike patinka,o kituose kad nesamoningas zaidimas?
nesakiau kad patinka sakaiu akd jis yra geras zaidimas tipo jega bet zaisti man nepatinka retkarciais paziuriu kaip bratanas zaidzai o pats nezaidziu ir nelabai domuos
nesakiau kad patinka sakaiu akd jis yra geras zaidimas tipo jega bet zaisti man nepatinka retkarciais paziuriu kaip bratanas zaidzai o pats nezaidziu ir nelabai domuos
man taj labeusej The elder scrools IV "Oblivion" nerealus gejmas pripazintas geriausiu metu rpg.;)
o man kortos:)
o man kortos:)
nu jo logika ir pan gera istikro geimsas
alia kaip nekenciu zaidimu....
Kodel, neklauskit, nes pats nezinau. ;D
nu tia gerai
nu as anksiau varydawau ant sawo draugu kam tuos kvailus zaidimus zaidzia o dbr man vienas is draugu uzrode enternal lands tai toks kablys (3D, su chatu, zaidejai is viso pasaulio )
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?